fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

La Jolla: Brunch på Cody’s

La Jolla

På strækningen mellem Los Angeles og San Diego ligger de hyggeligste kystbyer som perler på en snor. De fleste af dem ligner hinanden så meget, at jeg ikke ville være i stand til at kende forskel på dem, hvis det ikke var fordi, jeg havde taget billeder af alle de restauranter vi besøgte på vores vej.

Der er dog en by, som står klart i min hukommelse, og det er La Jolla lige udenfor San Diego. Som I sikkert kan gætte er det ikke på grund af den smukke strand, det rige fugleliv eller de fotogene, pastelfarvede huse, selvom alle tre ting var til stede i overflod. Jeg husker nemlig med maven, så grunden til at La Jolla virkelig gjorde indtryk på mig, er den hyggelige restaurant/café/hænge-ud-sted Cody’s.

Cody’s er sådan et sted, hvor man forestiller sig at kreative sjæle sipper granatæble-mimosaer med lyden af bølgeskvulp i baggrunden. Da vi var der, var der dog ingen kunstnere i sigte, men mon ikke de sov eller var nede for at male havet?

Selvom restauranten så hyggelig ud indenfor, besluttede vi os for at sidde udenfor i den friske, californiske luft. Jeg bestilte en Crabcake Benedict og prøvede ihærdigt at overtale AC til at joine mit kalorieorgie, men hun insisterede på en sund sandwich med salat. Da maden kom og hun så det lækre krabbekød dækket af tyk, lækker hollandaise fortrød hun dog grueligt.

Efter vores brunch kørte vi videre til San Diego, som jeg dog syntes var lidt af en skuffelse. Af en eller anden grund er de fleste svenskere enormt begejstrede for San Diego, og AC har faktisk boet der nogle måneder, da hun var yngre. San Diego var dog lidt for pæn og velpoleret for mig, og meget af tiden følte jeg, at jeg gik rundt i en kæmpestor forlystelsespark. På et tidspunkt tog jeg endda mig selv i at spekulere over, hvor alle de rigtige mennesker mon gemte sig. Dog er det ikke helt fair at dømme en by (og dets indbyggere) baseret på et enkelt besøg, og jeg er da også overbevist om, at San Diego har sine højdepunkter, som jeg gladelig vil forsøge at udforske, når jeg kommer tilbage engang i fremtiden.

En af de andre dage besøgte vi Laguna Beach og spiste frokost på Las Brisas, og det kan I læse om her.


Cody’s (new location), 1025 Prospect St Suite 210, La Jolla

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.