fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Laguna Beach og Las Brisas – En dagsudflugt fra LA

Laguna Beach

Orange County (O.C.) og Laguna Beach får nok de flestes tanker hen på amerikanske realityserier, men udover at være hjemstavn for en stor del af Californiens B-kendisser, er Laguna Beach også en rigtig populær kystby, med en fantastisk strand og en skøn laid-back atmosfære.

ACs veninde er opvokset i området, så hun havde en masse idéer til, hvad vi skulle se og gøre. En af de ting vi lovede hende ikke at misse, var frokost på Las Brisas, så det blev første stop på dagens roadtrip. Vi havde ikke reserveret bord i forvejen, men var heldige at få et rigtig godt bord ude på verandaen, komplet med killer-udsigt til stranden.

Vi delte en guacamole og nachos til forret, og til hovedret bestilte vi hver sin seafood salad. Jeg kan ikke huske præcist, hvad den kostede, men den var ret dyr. Dog var der både hummer, krabbe og rå tun i salaten, så det var kun rimeligt at den kostede lidt mere end lidt iceberg med dåsetun på toppen.

Vi sad ved siden af nogle ret højlydte señoritas, som var ude på et polterabend roadtrip. Der blev godt nok bundet mange margaritas, så for den kommende bruds vedkommende må man håbe, at brylluppet lå langt ude i fremtiden, så hun havde en chance for at komme sig over de ret sandsynlige tømmermænd.

Bagefter gik vi en lang tur langs stranden og tog et par hoppe-billeder. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ender altid med at se ud som et kastanjedyr i frit fald, når jeg hopper. Jeg må vist se at få finpudset min hoppe-pose.

Vi så også de her mystiske mænd (se billede nedenfor). Står de op og padler?

Læs mit blogindlæg om dengang jeg prøvede SUP (stand up paddle boarding) på Hudson-floden i New York

Newport Beach er en anden skøn strand, der ikke ligger så langt fra Los Angeles


Las Brisas, 361 Cliff Dr, Laguna Beach

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.