fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Julehilsen fra Johan Bülow

Johan Bülow julekugler

// Jeg modtog pakken som en gave fra Lakrids by Johan Bülow. Der var ikke noget krav om modpræstation //

I starten af november fik jeg en email om, at julemanden var på vej, og at han havde lakrids fra Johan Bülow med. Han var dog ikke kommet hele vejen til Dubai, men derimod stoppet hos mine forældre i Jylland. Da jeg kom til Danmark ventede der derfor den fineste pakke med forskellige lækkerier fra Johan Bülow, inklusive dette års julevarianter.

Min mor er nok en endnu større Lakrids-fan end jeg er, så jeg havde regnet med, at der allerede havde været mus i lakridserne. Pakken viste sig dog at være intakt, men hun fortalte mig, at hun havde været nødt til at stille det hele ind på gæsteværelset og lukke døren, så hun slap for at blive fristet.

Jeg havde faktisk allerede smagt årets julekugler fra Johan Bülow, for da jeg besøgte Rikke i sidste måned, var jeg forbi Magasin for at købe lidt værtinde-lakrids, og i butikken var der smagsprøver på alle julevarianterne.

De bronzefarvede kugler med salty caramel er helt sikker min favorit, og jeg vil endda gå så langt som til at sige, at det er den bedste choko-lakridskombination, som Johan Bülow nogensinde har lavet. Faktisk er de næsten lige så gode, som min egen hjemmestrikkede kombination med No. 2 Salty Liquorice fra Johan Bülow og den mørkeblå Nama Chocolate med Hennessy V.S.O.P fra det japanske chokolademærke Royce. Måske et lille juleønske kunne være at Royce og Johan Bülow ville overveje at arbejde sammen om at udvikle den ultimative chokolade-lakridskugle?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.