fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: AC’s fødselsdag – Mix og XS – All In

MIX, Las Vegas

I går fejrede vi ACs fødselsdag. Vi startede med middag på MIX, der ligger 64 etager oppe i THEhotel. Vi fik et rigtig fint bord, med en slags afskærmning, der gjorde at man følte at man sad inde i en æggeskal.

Til forret fik vi tuntatar med sprøde majschips og til hovedret en filet mignon med bearnaise sauce. Dagen inden havde vi spist hvad vi troede var Vegas bedste filet mignon på Smith & Wollensky, men den vi fik på MIX viste sig at være mindst lige så god. I slutningen af måltidet kom der en tjener med en fødselsdagshilsen fra restauranten, og AC, som jo er svensk fik en fødselsdagssang på falsk dansk af mig.

Efter vi havde spist gik vi ind i loungen, som er tilknyttet restauranten. Der er vinduer fra gulv til loft (også på toiletterne) og en lille udendørs terrasse, så uanset hvor man var, havde man en fantastisk udsigt over The Strip. Vi var også begge to meget imponeret over DJ’en som spillede det ene guldkorn efter det andet, så selv dansesky elementer som mig, fik lyst til at svinge træbenet.

Senere tog vi videre til XS, som er en af Vegas gigantnatklubber. Halvdelen af XS ligger under åben himmel, og man kan dyppe fødderne i poolen eller tage sig en svømmetur, hvis man har lyst, så selvom der er mange mennesker samlet på et sted, føles det ikke overfyldt.

Klokken blev 4 før vi vandt vores sammenfoldelige ballerinasko (fantastisk opfindelse!) frem og gik hjem mod Palazzo. Da vi gik gennem kasinoet kom spillefuglen dog op i AC, som insisterede på at gamble lidt, inden hun gik i seng. Hun satte sig derfor ved et Craps bord, og lykkedes vinde 100$ uden at kunne forklare hvordan det gik til dagen efter, ud over lidt vage formuleringer om at ”man kaster nogle terninger”.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.