fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Tacos El Gordo og The Conservatory

Den botaniske have på Bellagio i Las Vegas

I’ll tell you what I want, what I really, really want: En taco de adobada fra Tacos El Gordo!

Lige siden jeg steg på flyet til Las Vegas, har jeg ikke haft andet på hjernen., så det første jeg gjorde i morges, var at skynde mig forbi Tacos El Gordo oppe på den nordlige del af The Strip.

Tacos El Gordo ligger helt oppe nordpå, efter Encore og Wynn, så det er en ret lang gåtur, men det var det hele værd. Tacos på Tacos El Gordo koster sølle 2$ pr. stk. med mindre man bestiller dem med tunge (de koster 2,25$), og de smager enormt godt! Jeg ved ikke hvad det er, de putter i den lysegrønne sauce, men det smager helt fantastisk og gør indholdet i de små bløde tacos helt uimodståeligt.

Efter min taco-morgenmad gik jeg en tur ned langs The Strip. Jeg smuttede indenfor hos Bellagio og hen forbi The Conservatory, som er en indendørs botanisk have. Det er gratis at besøge haven, og udstillingerne skifter jævnligt i løbet af året. Lige nu er der efterårs/Halloween-tema med trolde, græskar og en hest lavet af blomster. The Conservatory er for det meste velbesøgt, men selv, når der er godt fyldt op derinde, hviler der en dejlig fredelig atmosfære over haven, som en stille oase midt i neonmalstrømmen på The Strip.

Om kort tid skal vi mødes med en af mine vener fra Sverige, som også er i Las Vegas denne weekend. Han er her med to andre venner, og vi skal alle sammen ud at spise på Jean Georges Steakhouse på Aria i aften. Cecce lander klokken 18:30, så vi skal mødes med hende senere og videre på Marquee. God weekend til alle og masser af solskin fra Vegas!


Bellagio Conservatory and Botanical Garden, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.