fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: China Poblano – Ceviche och tacos

China Poblano, Chinese Mexican food in las Vegas

När jag var i Las Vegas förra gången gick jag ofta förbi China Poblano på Cosmopolitan, men jag tyckte att det kinesisk-mexikanska fusionskonceptet var lite för konstigt, så jag åt aldrig där. Ikväll var jag dock verkligen hungrig, så istället för att gå förbi, tog jag plats i baren. Därifrån kunde jag se hur de lagade dumplings, och de såg riktigt goda ut, men jag hade tänkt prova den mexikanska delen av menyn och beställde därför fish taco och tuna ceviche.

Jag var som sagt verkligen hungrig, så jag måste erkänna att jag inte riktigt kommer ihåg, hur tacon smakade – jag bara svalde den – men jag tror att den var bra. Cevichen var en spännande blandning av tonfisk, amarantfrö och valnötter marinerade i en skön soja-baserad sås och med precis rätt mängd koriander. Vansinnigt bra!

En kinesisk-mexikansk fusionsrestaurang kanske låter lite konstigt, men för oss som älskar både kinesisk och mexikansk mat är det perfekt. Nästa gången jag är i Las Vegas, skulle jag vilja testa China Poblanos dumplings eller några av de andra kinesiska rätterna på menyn.

Förutom god mat har China Poblano också ett stort urval av tequila och cocktails, vilket gör det till en uppenbar plats att börja en utekväll. China Poblano ligger i super trendiga Cosmopolitan, där man också hittar den nya nattklubben Marquee.

China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.