fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Den nat jeg blev hustlet af en colamaskine

Colamaskine

En af de sidste dage i Las Vegas gjorde jeg noget virkeligt dumt. Det inkluderede coke. Ikke det hvide, ulovlige stof (det troede I vel heller ikke??), men de røde dåser med koffeinholdig læskedrik, som jeg fik lyst til en nat på vej tilbage til mit værelse på MGM efter en tur i byen. Jeg gik derfor ud på gangen og ned til den anden ende, hvor jeg vidste, at der var en colaautomat.

På billedet kan I se, at der er to sprækker i automaten: En til sedler og en til betalingskort. Jeg stikker mit kort in i den sprække, der er til sedler.

Jeg var ikke fuld, men bare godt dum, og før jeg ved af det, har maskinen spist mit kort! Nu burde det jo sådan set slet ikke være muligt at stikke kortet ind i den sprække, der er beregnet til sedler. Ethvert nogenlunde intelligent colaautomat-design burde vel spytte alt, der ikke er sedler ud igen?

”Ok”, tænkte jeg derfor. ”Jeg ringer da bare til en, der kan åbne maskinen, så jeg kan få mit kort tilbage”. Jeg tastede derfor nummeret, som stod på maskinen og kom hurtigt i kontakt med en operatør, som informerede mig om at alt håb var ude. Kortet ville være totalt ødelagt efter en tur gennem colaautomatens seddel-håndteringsmekanik.

Mig: Hvordan ved du det??

Operatør: Fordi det ikke ligefrem er første gang det sker..

Mig: Hvorfor ændrer I så ikke designet??

Operatør: Nu står der jo faktisk ”stryg kortet” (og ikke ”put kortet ind i sprækken til sedler”)…

Mig: AAARRGGGHH!!

Jeg havde mest lyst til at sparke, bide og skrige, men et stort overvågningskamera gloede ned på mig fra loftet, så jeg bed det i mig og gik tilbage på mit værelse for at sørge.

Jeg har altid masser af plastik med i pungen når jeg rejser, så det gjorde egentlig ikke så meget, bortset fra, at det var p*sseirriterende sådan at være blevet hustlet af en cola-maskine.

Derudover er lige netop det kort, som maskinen besluttede sig for at æde forbundet til mit LoungeKey-medlemsskab, som giver mig adgang til lounges i lufthavne verden over. Intet kort, ingen adgang. Det var en af de sidste dage, inden jeg skulle tilbage til Dubai, så jeg kunne heller ikke nå at få et erstatningskort tilsendt. AAARRRGGHHH!

Min blog om Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.