fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: VooDoo Rooftop Bar på Rio

VooDoo Lounge, Las Vegas

Der er overraskende få rooftopbarer i Las Vegas, så hvis du ligesom jeg ikke kan få nok af cocktails med udsigt, så må du ikke snyde dig selv for VooDoo. VooDoo ligger på 51. etage på Rio, så det er en lille køretur fra The Strip, men udsigten fra tagterrassen er fantastisk og helt sikkert afstikkeren værd.

VooDoo har efterhånden nogle år på bagen, og nu til dags er klientellet en broget skare af piger på polterabend (Chippendales har sit show på Rio), lokale (lokale damer kommer gratis ind) samt et lidt mere modent publikum, der stadigvæk kan huske dengang VooDoo var den hotteste bar i byen.
Hvis man er ude efter ”ungt” og ”hipt” så er VooDoo nok ikke lige stedet, men hvis man godt kan nøjes med ”sjovt” og ”uprætentiøst” så er jeg sikker på, at man får en fremragende aften på VooDoo.

Musikken er primært hits fra radioen blandet med gamle pop- og rockklassikere (jeg mener endda at mindes, at have hørt Guns N’ Roses på VooDoo), så sving med ørerne og dans som om, der ikke er nogen, der kigger.

Dresscoden på VooDoo er business casual, så ingen kasketter og joggingtøj, men når det så er sagt, så føles VooDoo altså langt mere afslappet og down-dressed end de fleste andre rooftopbarer i byen.
På deres website står der, at det koster 30$ (20$ på hverdage) for piger at komme ind, men hvis man er en gruppe piger af sted, kan en god promoter sikkert få jer på gæstelisten uden problemer.

I hverdagene har jeg aldrig selv oplevet at skulle betale entré, og fra hvad jeg har hørt, så betaler piger sjældent mere end 10$ for at komme ind. Hvis man snuser lidt rundt i lobbyen på Rio tidligere på aftenen, så er der også gode chancer for, at man bliver tilbudt et af armbåndene med gratis entré.

• Drinks på VooDoo er dyre men gode og sommetider vanvittigt stærke. Prøv den legendariske Witch Doctor. Den er kæmpestor og kæmpestærk,og kan sagtens deles af flere.

•  Der er også en restaurant (VooDoo Steak) i samme lokaler, og spiser man der, får man gratis entré til VooDoo Rooftop Nightclub.

• VooDoo kan være lidt stille (næsten tom) i løbet af hverdagene, men i weekenden plejer der at være godt fyldt op.

> Læs mit blogindlæg om en aften i byen på VooDoo med min søster Trine (2016)


VooDoo, Rio Hotel (51st floor), W Flamingo Rd., Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.