fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Mandarin Bar og MOzen – En aften på Mandarin Oriental

Mandarin Bar på Mandarin Oriental i Las Vegas

Update: Mandarin Oriental er nu blevet Waldorf Astoria

AC elsker Mandarin Oriental-hotellerne, men da Mandarin Oriental i Las Vegas var næsten dobbelt så dyrt som alle de andre hoteller vi overvejede, endte vi som bekendt med at booke værelse på The Palazzo i stedet.

Til gengæld lovede jeg at tage med hen at se hotellet, så en af de sidste aftener bestilte vi bord på Mandarin Orientals asiatiske bistro MOzen for derefter at smutte op og tage en drink i den superflotte Mandarin Bar.

Selvom Mandarin Oriental ligger midt på The Strip, ser man ikke hotellet, hvis man ikke ved, at det er der. Indgangen er diskret, og der er ingen store neonskilte, som skriger navnet ud. Når man først er indenfor, overvældes man dog hurtigt af hotellets underspillede lækre stil. Mandarin Oriental er ganske enkelt indbegrebet af feinschmeckeri, og det kan jo umiddelbart virke lidt fejlplaceret i Las Vegas, som ikke ligefrem er kendt for god smag og gamle penge.

Middagen på MOzen var udmærket men blev lidt forstyrret af en unge, der gik amok på sin iPad, så vi skyndte os at spise færdigt og begav os op i baren i stedet. Her var der ingen børn der larmede, men til gengæld blød og sprød live musik, som desværre stoppede kort tid efter at vi kom. Baren ligger på 23. etage, så man har en skøn udsigt over The Strip. Desværre kan man ikke ligesom på MIX (Mandalay Bay) gå udenfor, så det var svært at tage nogle ordentlige billeder af udsigten.

Man tager ikke på Mandarin Bar for at drikke sig en kæp i øret, men stedet er perfekt for tøsesnak og cocktails efter middagen. Om søndagen er der livejazz mellem 17-21 og selvom cocktails ikke er billige på Mandarin Bar, så er det langt fra så dyre, som man kunne frygte (de fleste koster16-18$). Jeg kunne rigtig godt lide den meget kosmopolitiske stemning samt det faktum, at gennemsnitsalderen er en del højere end på de fleste andre Vegas-barer, og jeg er overbevist om, at det ikke er sidste gang jeg har besøgt Mandarin Bar.

En anden god cocktail bar i Las Vegas er The Chandelier, som er kendt for drinken The Verbena

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.