fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas & mig – Mine Vegas-rejser

Caesars Palace Las Vegas

Las Vegas er indbegrebet af “too much” og “over the top” og dette Disneyland for voksne sender selv garvede party animals til tælling, men selvom man ikke gambler, er der masser af ting at bruge sin tid og sine penge på. Mesterkokke fra hele verden har restauranter i Las Vegas, og natklubberne findes tilsyneladende kun i størrelse XXL. Tid er et flydende begreb her i neonoasen, hvor alt kan købes for penge, og festen aldrig slutter.

Poul og jeg blev gift i Las Vegas i 2011 og siden da har jeg besøgt Las Vegas hvert år med undtagelse af 2012. Las Vegas er fest og farver døgnet rundt, og der er sikkert mange, der vil mene, at et besøg burde være nok. Dog er der altid en ny restaurant, der åbner, eller en natklub, som skifter navn og koncept, så man skal ikke være bange for at kede sig. Las Vegas er en af de byer, jeg besøger hvert år, og jeg glæder mig altid til at komme tilbage.

2007: Jeg besøger Las Vegas for første gang. Jeg var på et aerobaticskursus i Livermore, og efter kursets afslutning havde vi 9 dages ferie, som vi blandt andet brugte på et roadtrip til Las Vegas. Det var kort men intenst, og jeg var vild med Las Vegas fra første sekund.

2010: Jeg tager til Las Vegas på sommerferie med min søster Trine. Vi bor på New York New York og bruger dagene ved poolen og nætterne på Pure og LAX.

2011: Poul og jeg bliver gift i Las Vegas på A Little White Wedding Chapel, og forkæler os selv med en suite på Bellagio. Nogle af vores venner hjemmefra var med på turen, og derudover kiggede Elvis forbi (og han var dyr). Til mit polterabend tog mine veninder mig med på stripperskole, og om aftenen stod den på Chippendales-show på Rio. Vores bryllupsmiddag var på Michael Mina, og det var rigtig godt. De sidste par dage af turen regnede det(!) så vi brugte det meste af tiden i vores suite.

2013: AC (min veninde fra Sverige) og jeg tager på pigetur til Las Vegas. AC fylder år mens vi er af sted, så det fejrer vi med middag på MIX og cocktails på XS. Vi bor på Palazzo, som er et af de bedste hoteller, jeg har boet på i Las Vegas. Bedste aften i byen: Marquee.

2014: Denne gang besøger jeg Las Vegas med en anden svensk veninde, Cecilia samt en gammel studekammerat fra Sverige. Vi boede på The Linq og er ret godt tilfredse med vores billige værelse samt placeringen. Dog når vi at blive ret trætte af baren, der larmer lige uden for vores vindue. Vi går ud og fester på Marquee og XS, og jeg når derudover også at ride på en mekanisk tyr.

2015: Jeg rejser selv til Las Vegas for første gang. Min veninde Jessica arrangerer at jeg kan mødes med hendes veninde Susan, og jeg går også med i en MeetUp gruppe. Der møder derigennem en rigtig sød pige fra Oklahoma, som jeg hænger med det meste af ugen. Det var lidt af en oplevelse at være selv i Las Vegas, men mange af de ting, man kan lave i Las Vegas er bare ikke lige så sjove, når man er selv (med undtagelse af gambling).

2016: Jeg tager af sted til Las Vegas med Trine for anden gang. Det er 6 år siden vores sidste tur, og al den tid har hun brugt på at samle appetit til Las Vegas store buffeter. Vi spiste så mange krabbekløer at vi til sidst blev nervøse for, om de ville smide os ud! Et andet kulinarisk højdepunkt på rejsen var middag og dessert på Raku. Det gav mig virkelig blod på tanden mht. at udforske det skattekammer af fantastiske restauranter, der findes bare en kort taxitur væk fra The Strip. Vi var også forbi XS samt den nye natklub Intrigue på Wynn, men den sjoveste aften i byen havde vi på gode gamle VooDoo. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at prøve at bo på Cosmopolitan, men desværre levede det ikke helt op til mine høje forventninger. Det var et pænt hotel med en god placering, men så var der heller ikke mere i det.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.