fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Mega-morgenmad på Hash House A Go Go – Farm Benedict

Hash House A Go Go, breakfast in Las Vegas


Mit første måltid i Las Vegas? En portion Farm Benedict med laks på Hash House A Go Go. Jeg havde hørt meget om denne restaurant, som er kendt for sine morgenmadsretter, hvor der ikke bliver sparet på noget, og hvis man mener at større er lig med bedre, så er Hash House A Go Go helt sikkert det rette sted at gå hen.

Min portion var gigantisk/enorm/kolossal selv efter Hash House A Go Go-standarder, så da min tallerken ankom blev der både peget og stirret, og fyren ved siden af mig spurgte endda, om han måtte tage et billede af min mad.

”Selvfølgelig” sagde jeg og kastede mig derefter ud i min egen version af Girl vs. Food. Denne gang vandt food, for jeg måtte give op efter at have spist mindre end 1/10 af maden.

Saucen på toppen smagte dejligt og æggene var helt perfekte, men alt det, der gemte sig nedenunder, var ikke rigtigt noget for mig. Kartoffelmosen gjorde retten tung og brødet en smule klægt, og jeg syntes at chilicremen var lidt for overvældende og virkede malplaceret, men det gjorde ikke så meget, da æggene sammen med sauce og asparges var rigeligt til, at jeg blev mæt.

Personalet var super, og jeg synes det var skønt at se, hvordan de jokede med hinanden og gæsterne. Da køen udenfor voksede begyndte de at sælge drinks til folk i køen, så ventetiden blev mere udholdelig.

Hash House A Go Go ligger i det nyåbnede The Linq. Hvis du tidligere har besøgt Las Vegas, husker du sikkert The Linq som The Quad eller Imperial Palace. Jeg har boet der en enkelt gang, og jeg var ikke imponeret, da klientellet på det tidspunkt gjorde, at man følte, man var med i et afsnit af Jersey Shore.

The Linqs nye, renoverede look kombineret med High Roller (et pariserhjul) og flere butikker og restauranter i området, ser dog ud til at tiltrække en lidt anden crowd. Værelsespriserne er stadigvæk blandt de laveste på The Strip og beliggenheden er perfekt, så The Linq er helt sikkert et hotel, jeg sagtens kunne forestille mig at booke i fremtiden.


Hash House A G Go at The Linq, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.