fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas-skiltet – Welcome to Fabulous Las Vegas

Welcome to Fabulous Las Vegas, the Las Vegas Sign

Las Vegas-skiltet er en af de mest populære gratis seværdigheder i Las Vegas. Siden 1959 har det legendariske skilt stået for enden af The Strip, men det tog mig næsten 10 år og mange Las Vegas rejser, før jeg endelig kom derud. Jeg havde inden da tænkt, at der var andre og sjovere ting at give sig til i Las Vegas end at fotografere..et skilt!

Dog er jeg rigtig glad for, at jeg endelig tog mig sammen og fik set skiltet tæt på, for der er rigtig hyggeligt derude, og fyldt med glade mennesker. Desuden kan besøget gøres på en lille times tid, hvis man er tidligt ude og undgår de værste menneskemængder, så sidder du og planlægger en tur til Las Vegas, så kan det helt sikkert anbefales at slå et smut forbi Las Vegas-skiltet.

Hvordan besøger man lettest Las Vegas-skiltet?

Man finder skiltet i den sydlige ende af The Strip, lige syd for Mandalay Bay, og selvom man rent hypotetisk godt kunne gå derud, så vil jeg anbefale, at man tager en Uber/Lyft/taxi, for med hensyn til afstande, så er der ofte længere end man tror, specielt når solen brager ned, og der er 50 grader i skyggen.  Vil man selv køre derud, så er der en lille parkeringsplads ved skiltet, men den er for det meste godt fyldt op, og det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads.

Hvornår skal man besøge Las Vegas-skiltet?

Det skarpe sollys gør det svært at tage gode billeder af skiltet i løbet af dagen. Jeg vil derfor anbefale at man tager derud lige efter solopgang eller lige inden solnedgang.  Mange venter til efter solnedgang, så neonskiltet for alvor lyser op i mørket, men jeg synes at man får de flotteste billeder lige inden solen går ned, når himlen er lyserød med et strejf af guld.

Jeg tog derud en eftermiddag, og der var virkelig run på. Man venter i kø på at tage sit billede, og det kan let tage over en halv time, før det bliver din tur. Er man selv derude, så er folk rigtig flinke til at hjælpe med at tage billeder, selvfølgelig under forudsætning af, at tjenesten bliver gengældt.

For alle flyspotterne..

McCarran Airport ligger lige på den anden side af vejen, så afhængigt af hvilken bane der er i brug, har man mulighed for at få nogle rigtig gode billeder af fly der letter og lander.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.