fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: The Witch Doctor – Heksebryg på VooDoo

VooDoo Las Vegas

Trine havde egentlig bestemt sig for at gå tidligt i seng, men jeg syntes at det var synd, hvis hun skulle gå glip af en lørdag aften i byen i Las Vegas. Jeg gik derfor ned for at købe hende en kæmpe strawberry daiquiri, der forhåbentligt kunne få hende på andre tanker.

Det lykkedes, og få timer senere var vi i elevatoren på vej op til VooDoo på Rio. VooDoo er en af mine gamle Vegas-favoritter. Det er langt fra det hotteste sted at gå i byen i Las Vegas, men jeg har det altid sjovt på VooDoo, og det er jo det vigtigste. Hvad VooDoo mangler i form af hipster-tække og VIPs kompenserer de desuden til fulde for med fantastisk udsigt og festglade mennesker.

Den første halve time brugte vi på at beundre udsigten, som ikke fås meget bedre i byen. Trine skulle også lige have søvnen gnedet ud af øjnene, før hun var klar til at svinge træbenet, og for at hjælpe hende lidt på vej bestilte jeg The Witch Doctor, som er VooDoos berømte (eller berygtede?) signature cocktail.

The Witch Doctor er en ond blanding af mange forskellige slags alkohol (og vist nok lidt ananas juice), men den smager som saftevand, så man skal virkelig passe på. Den koster omkring 35$, men den er alle pengene værd. Jeg vil sige at den størrelsesmæssigt svarer til omkring 4 almindelige cocktails, og alkoholmæssigt er vi nok endnu højere oppe.  Vi havde som forventet en rigtig sjov aften på VooDoo, og vi gik ikke hjem, før lyset blev tændt.

Til fyren med reggae-hue: Det er altid en dårlig idé at drikke shots med søster T.

Til aftenens DJ:  Jeg var helt vild med din playliste den aften, men der manglede altså en ting: Ikke en eneste gang blev der spillet Jay-Z en, på trods af adskillige forespørgsler fra undertegnede. Hvorfor?

VooDoo Rooftop Nightclub, Rio Hotel, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.