fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Leighton 23 – Til frisøren i Hong Kong

Leighton 23 Hair salon in Causeway Bay, Hong Kong

Det er næsten et år siden jeg sidst blev klippet, så da jeg så en gade fyldt med frisørsaloner i Causeway Bay, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være, men de fleste saloner tilbød de samme services og priserne var stort set ens, så hvordan skulle man lige kunne vælge? Problemet løste sig selv, da jeg så en pige med rigtig flot hår komme ud fra en af salonerne, Leighton 23, og få minutter senere havde jeg booket min klipning.

Der var 3 forskellige priser for en klipning, afhængigt af hvor meget erfaring man ville have at ens frisør havde. Jeg valgte en klipning af en frisør med medium erfaring, og det kostede 180HKD og inkluderede klipning, hårvask, føntørring og styling. Sammenlignet med både Danmark og Dubai må det siges at være en god pris.

Fyren, som vaskede mit hår snakkede ikke meget engelsk, så vi kommunikerede mest med tegnsprog og masser af latter. På et tidspunkt mens han vasker mit hår siger han noget som jeg opfatter som ”done”, så jeg sætter mig brat op og mit våde hår sjasker rundt om hovedet. Det viser sig at fyren sagde ”Down” og ikke ”Done” så jeg må læne mig tilbage i stolen igen med strenge formaninger om at ”hang down!”.

Så var det tid til selve klipningen, og frisøren spurgte mig, hvordan jeg gerne ville klippes. Det var jo et godt spørgsmål, og der var ikke meget hjælp at hente fra magasinet på bordet med Vin Diesel på forsiden. Jeg havde dog lagt mærke til at en af pigerne, der sad og ventede, havde en rigtig fin frisure, så jeg forsøgte så diskret jeg kunne at få kommunikeret til min frisør, at jeg gerne ville klippes på nogenlunde samme måde, men uden pandehår.

Selvom mit hår nok blev lidt kortere end jeg havde tænkt mig (det gør det altid), så var jeg rigtig godt tilfreds med resultatet, som I kan se her:

Leighton 23, 1/F 17-19 Lan Fong Road, Causeway Bay, Hong Kong, Tel: +852 2881 6620

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.