fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

At være dansk i udlandet – Let’s open our world

Momondo - Dansk i udlandet//I samarbejde med Momondo//

Kan I huske at jeg for nogle måneder siden tog en DNA-test i forbindelse med Momondos kampagne The DNA Journey? Det var lige inden jeg tog til Seoul, og resultatet af testen gjorde mig endnu mere interesseret i at udforske The Motherland. 

Jeg har skrevet om testen og om hvad den betød for mig her:

> The DNA Journey – Her er jeg fra

I forbindelse med DNA-testen blev jeg også spurgt om, hvad danskhed er for mig, og hvordan det er, at være dansker i udlandet. Og føler jeg mig overhovedet dansk? Interessante spørgsmål, der i hvert fald gav mig stof til eftertanke, for hvornår er man egentlig dansk? Og hvad definerer danskhed?

Interviewet er nu oppe på Momondos hjemmeside, og har I fået lyst til selv at bedrive lidt DNA-baseret slægtsforskning, så har I lige nu chancen for at vinde jeres eget DNA-kit eller måske endda en DNA-rejse.

> Læs mit interview med Momondo om at være dansk i udlandet her

 

> Deltag i konkurrencen om jeres eget DNA Kit eller en DNA-rejse her (konkurrencen slutter d. 3. maj 2017)

 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.