fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

LA: Library Bar på Hollywood Roosevelt Hotel

Library Bar at Roosevelt Hotel, Los Angeles

Library Bar ligger i et hjørne i lobbyen på Hollywood Roosevelt-hotellet og minder mest af alt om en hemmelig hule. Lokalet er mørkt og intimt og bartenderne er venlige og behandler dig som om du var en af stamgæsterne.

Baren er meget lille og bardisken er fyldt med frisk frugt og urter, der bruges i de farverige cocktails, der bliver langet over disken. Der er ingen drinksmenu på Library Bar. I stedet fortæller man bartenderne, hvilken smag man har lyst til, og så blander de et eller andet baseret på dine præferencer. Det skal man ikke være nervøs over, for de er fantastisk dygtige og hvad de end finder på, vil det højst sandsynligt være noget af det bedste, du nogensinde har smagt.

Mange af barerne I Hollywood vil hævde, at deres klientel primært er folk fra filmindustrien, og når man så møder op, viser det sig at de fleste er turister ligesom en selv. På Library Bar er der derimod tale om the real deal. Jeg var der en hverdagsaften, og ham som sad ved siden af mig i baren var en ung filminstruktør. I løbet af aftenen lykkedes det ham at komme i snak med hvad der viste sig at være en producer, og da jeg forlod baren talte de om et muligt fremtidigt samarbejde.

Når der bliver for trangt inde i barlokalet, sætter folk sig ud i lobbyen som for øvrigt er et glimrende sted for people spotting.

• Jeg tror ikke, at der er nogen dresscode, men smart casual er altid et sikkert kort.

• Forvent at betale omkring 17$ for din egen, skræddersyede drink.


Library Bar at Roosevelt Hotel, Hollywood Roosevelt Hotel, 7000 Hollywood Blvd, HollywoodLos Angeles

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.