fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

London: Shopping i Westfield – Frokost på Carluccio’s

Westfield i London

Westfield shoppingcenter ligger kun et par stop fra Bond Street subway station, så hvis man mod forventning skulle blive træt af shoppingen omkring Oxford Street, er Westfield et oplagt alternativ for at få lidt variation.

Sammenlignet med shoppingcentrene i Dubai er Westfield kun en lille slikbutik, men udvalget af butikker er rigtigt fint. Jeg fandt blandt andet den italienske make-upkæde KIKO, som jeg tidligere har læst om på bloggen WalkInRunOut. Kikos produkter så rigtigt lækre ud og koster ikke en bønne, så jeg købte en mineralpudder, som viste sig at være rigtig god.

AC skulle forbi Crabtree & Evelyn for at købe håndcreme. Efter hendes mening er Crabtree & Evelyn meget bedre end den blå fra L’Occitane, som alle render rundt med i tasken, og da der var et tilbud, som også inkluderede en exfolieringscreme til hænderne for 5 GBP, måtte jeg selvfølgelig også lige prøve den.

Jeg ved ikke om jeg synes den er væsentligt bedre end L’Occitanes, men den dufter i hvert fald rigtig godt, og så fedter den ikke så meget.

Dagens højdepunkt på Westfield var dog besøget på Carluccios, som jeg jo kender fra Dubai. AC fik en dagens ret, mens jeg nøjedes med en chokoladefondant, da jeg havde spist frokost en gang den dag.

Min guide til de bedste department stores i London >>

Mere om London på min London Blog >>


Westfield London, Ariel Way, Shepherd’s Bush, London 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.