fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Los Angeles: Brandons Hus ligger ikke i Beverly Hills

Kan I huske Beverly hills 90210? Altså den originale med Jason Priestley og Shannen Doherty? Det kan jeg, og ja, jeg føler mig gammel:)

Jeg var 12 år gammel da de første afsnit blev vist i Danmark, og jeg må ærligt indrømme, at jeg havde lidt svært ved at relatere til Donna og Brendas glamourøse livsstil fra min sofa i det mørke Jylland. Jeg fangede dog hurtigt, at de fleste andre piger i min klasse ikke kunne lide Brenda, for Brenda var sammen med Dylan, og Dylan var ham, som alle ville være kærester med, hvis vi altså boede i USA.. På det tidspunkt var 90210 større end neonelastikker, Levi’s bukser og MC Hammer, og hvis man ikke ville være udenfor, gjaldt det om at have styr på hver eneste detalje fra torsdagens afsnit.

I 2008 besøgte jeg så Californien for første gang, da jeg skulle på et aerobatics-kursus i Livermore i forbindelse med mit pilotcertifikat. Det var første gang jeg var i Californien, så efter kurset tilbragte jeg nogle dage i Los Angeles sammen med min klassekammerat Mike.

Jeg har ellers ikke stalker-tilbøjeligheder, men da Mike foreslog, at vi besøgte Brandons hus, kunne jeg ikke sige nej. Mike havde fundet adressen på nettet, og det viste sig, at Brandon og Brendas hus slet ikke lå i Beverly Hills, men i Altadena, som er et område i udkanten af Los Angeles. Adressen er 1675 E. Altadena Drive, hvis I skulle få lyst til at kigge forbi selv.

Det tog os ca. 45 minutter med bil at køre til Altadena fra West Hollywood, og yderligere 10 minutter blev brugt på at køre rundt og lede efter det rigtige hus, men pludselig var det der, Casa Walsh!

Lidt længere nede af vejen lå Dylans hus, men desværre var hverken Dylan, Brenda eller Brandon hjemme, så efter at have kørt lidt omkring i området mens vi nynnede titelmelodien fra 90210, kørte vi tilbage til vores hotel.

Læs om dengang vi så Alexander Skarsgård foran ArcLight Cinemas i LA

Min Los Angeles Blog

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.