fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Los Angeles: Godmorgon West Hollywood

West Hollywood, Los Angeles

Efter 5 underbara dagar med Poul i New York är jag nu i Los Angeles. Mitt flyg landade strax efter det flyget Trine var med från Köpenhamn, så vi träffades på flygplatsen och gick sedan för att hämta vår hyrbil.

Alamo har de här självbetjäningsautomaterna, som hittar din bokning utan att du behöver köa, men automaten blev förvirrad över de tre olika sätten som “ø” i mitt efternamn visades på mitt körkort, mitt kreditkort och i min bokning (“ø”, “o” och “oe”), så vi var tvungna att köa för mänsklig betjäning ändå.

När vi var redo att lämna flygplatsen var det mitt i rusningstiden, så det tog oss lite längre tid än planerat att komma fram till lägenheten vi hade hyrt i West Hollywood. Grannskapet är fantastisk, och vi har så många bra ställen inom gångavstånd, vilket är ganska ovanligt för LA. Jag har därför skickat Trine iväg för att hämta kaffe (Pumpkin Spice Latte-säsongen är här), och medan hon är borta, kommer jag att blogga om vår middag på Katana igår kväll.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.