fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Los Angeles: Grand Central Market – Et paradis for foodies

Grand Central Market, Los Angeles

Jeg har besøgt Los Angeles mage gange, men det var først for nylig, at jeg fik øjnene op for DTLA (Downtown LA). Selvom hotellerne Downtown ofte er både flotte og billige, så har Downtown haft et lidt blakket rygte og har ikke føltes så sikkert som fx West Hollywood, Hollywood og Beverly Hills, som er de områder i Los Angeles, hvor jeg ellers foretrækker at bo.

Derudover boede Poul på et hotel i Downtown med nogle venner engang, og de havde en ret ubehagelig oplevelse, hvor de blev forfulgt af en bande, som forsøgte at trænge dem op i en snæver blindgyde. Heldigvis lykkedes det ikke og Poul + venner kom hjem i god behold, men det pyntede ikke ligefrem på mit indtryk af området.

Der er dog sket meget de seneste år, og DTLA er gået fra at være ret dødt og skummelt efter solnedgang til at være fuld af liv og glade dage, og jeg kunne sagtens forestille mig at booke hotel i området i dag.

Selvfølgelig vil der altid være nogle områder, som ikke er så hyggelige (jeg endte midt i Skid Row en aften ved en fejltagelse, det kan ikke anbefales), men generelt føles det ok sikkert.

Et af mine yndlingssteder Downtown er Grand Central Market. Det stammer helt tilbage fra 1917 og det er et sandt foodie-paradis. Sammenlignet med Farmers Market ved The Grove, som også er et populært marked i LA, så synes jeg Grand Central Market virker både større og mere autentisk, og udvalget af madboder er uden tvivl bedre end på Farmers Market.

Frisk frugt og grønt kan købes til røverpriser (hvad siger I til 3 avocadoer for 1$?) og duften er fortryllende. Jeg tror de fleste, der går forbi boderne med farvestrålende frugt og grøntsager, kunne overveje at blive vegetar, i hvert fald lige indtil man opdager de mexicanske madboder. Så skynder man sig selvfølgelig at trække alt tilbage og bestiller to carnitas tacos.

Min Los Angeles Blog


Grand Central Market, 317 S. Broadway, Downtown LA, Los Angeles

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.