fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Pizza på Gjelina Take Away – Min første bid af LA

Gjelina Take Away, pizza i Venice

Efter at jeg var landet i Los Angeles var mit første stop Gjelina på Abbot Kinney Blvd. Jeg elsker det sted, og jeg ville have, at en af deres pizzaer skulle være det første, jeg spiste i Los Angeles.

Uanset hvilken dag i ugen, og hvilken tid på dagen er restauranten altid smækfuld, så jeg gad ikke engang forsøge at få et bord. I stedte fortsatte jeg direkte til Gjelina’s Take Away ved siden af. Her kan man købe pizzaer, sandwich og salater fra Gjelina til at tage med, men der er også et par enkelte borde i lokalet, hvor man kan spise sin nyindkøbte mad.

Tomatsaucen har en intens smag af solmodnede tomater, og bunden er sprød, men samtidig lidt sej, som en rigtig pizzabund skal være. Pizzaerne er ikke særligt store, og de ret dyre, men da det med stor sandsynlighed vil være blandt det bedste du spiser i Los Angeles, så lov mig at du ikke besøger Venice uden at tage forbi Gjelina.

> Læs mit blogindlæg om morgenmad på Gjelina

> Læs om min aften på Gjelina med AC


Gjelina Take Away, 1427 Abbot Kinney Blvd, Venice, Los Angeles

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.