fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Mit allerførste blogindlæg om Dubai

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dubai Blog - Mitzie Mee

2016 synger på sidste vers, og som afslutning på året havde jeg tænkt mig at dele mit allerførste blogindlæg med jer igen. Dog lader det til at være gået tabt i cyberspace, så i stedet har jeg fundet dette indlæg i arkiverne på min gamle blog: Mit allerførste blogindlæg om Dubai! Poul havde et jobinterview i Dubai, og jeg var taget med som moralsk støtte. Mens han sad og svedte over personlighedstest og gruppeøvelser, var jeg ude for at se nærmere på byen. Dette var tilbage i december 2011, og da jeg skrev dette indlæg vidste vi endnu ikke, om han havde fået jobbet. Det gjorde han, og nu har vi været i Dubai i 5 år. 5 år! Det er slet ikke til at fatte, for det føles stadigvæk som om, vi lige er flyttet herned.


Jeg landede i Dubai kl. 6:30 i Dubai, men jeg kunne ikke checke ind på hotellet før efter 12.00, så jeg satte mig på en café i lufthavnen, købte noget frugt og lagde en slagplan. Første  punkt på programmet var en gåtur nede i Dubai Marina, hvor jeg, udover at nyde morgensolen og de flotte både, også fik set nærmere på Dubai Marina Mall, som er et stort shopping-center lige ned til vandet.

Da fødderne begyndte at gøre ondt hentede jeg ny energi hos Starbucks. Jeg er ikke den store kaffedrikker, men Starbucks Toffee Nut Frappuccino har vundet mit hjerte (den smager heller ikke så meget af kaffe).

Afstandene er enorme i Dubai, og jeg opdagede hurtigt, at det der med bare at spadsere fra en bydel til en anden, godt kunne være lidt af en udfordring. Således fandt jeg pludselig mig selv midt ude på en stærkt trafikeret vej uden fortov. Heldigvis er taxier ikke ligefrem en mangelvare på disse kanter, så jeg kunne hurtigt søge tilflugt i en velafkølet bil, med en chauffør, som insisterede på at jeg var fra Kina og i øvrigt undrede sig vældigt over hvordan jeg var kommet så langt på gå-ben (altså ikke fra Kina, men fra Dubai Mall).

Inden jeg tog tilbage til hotellet stoppede jeg ved Mercato Mall i Jumeira. I forhold til Dubai Marina virkede Jumeira mere lokalt, og inde i Mercato Mall var hovedparten af kunderne således mænd i dishdash og kvinder iklædt sort abaya, som er den traditionelle beklædning i De Forenede Arabiske Emirater.

Dubai virker som en rigtig spændende by, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne bo hernede. I morgen skal Poul og jeg på sightseeing, og jeg glæder mig meget til at se mere af, hvad Dubai har at tilbyde.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.