fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Mit flotte nye træur fra JORD

Reklame – I samarbejde med JORD Watches

Har I set mit nye træur fra JORD? Uret er et Frankie Ebony & Gold, og jeg tror faktisk det er et herreur, men jeg kan bedst lide store ure, der skiller sig ud, og det gør mit Frankie-ur fra JORD uden tvivl. Jeg har set mange træure i New York, men jeg tror ikke rigtig at de er kommet til Danmark endnu, og jeg er den eneste blandt mine venner som har et ur i træ fra JORD. Dog tror jeg kun det er et spørgsmål om tid før vi ser JORD-ure overalt herhjemme. De er virkelig unikke, og jeg har flere gange oplevet at fremmede er kommet frem til mig og har spurgt, hvor jeg har købt mit ur.

Jeg synes Frankie-uret er flottest stylet med en hvid skjorte og mørke bukser eller nederdel, men det mørke træ passer til næsten hvad som helst og er helt perfekt for min ret monokrome garderobe.

En af de gode ting med naturmaterialer som træ er at de ældes med ynde. Derudover har uret safirglas som er særligt modstandsdygtigt mod ridser, hvilket yderligere gør at JORD-uret kan holde sig flot i mange år.

På grund af navnet troede jeg først at JORD var et skandinavisk mærke, men de er faktisk baseret i USA. Jeg gad godt vide hvem der fandt på navnet? Den rigtige måde at udtale JORD på er sådan som man på engelsk ville sige  ”yode”, hvilket jo lyder som jord på svensk, så måske har der været en svensker involveret?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.