fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Morgenmad på Baker & Spice – Bedste pandekager i Dubai Marina

Baker & Spice, Dubai Marina

I fredags sov vi længe og gik derefter over til Bistro des Arts, for at spise brunch. Da vi kom derhen, var restauranten dog helt fuld, og der var gæster, der ventede ved indgangen på at få bord, så vi smuttede over til Baker & Spice i stedet.

Baker & Spice er også et dejligt sted at spise morgenmad, men jeg kommer der ikke særligt tit. De ligger på en lidt død strækning på den anden side af Marinaen i forhold til hvor vi bor, og så er de altså ret så dyre. Hos Baker & Spice koster en enkelt morgenmadsret og en smoothie omkring 100AED, mens man til sammenligning får en lækker brunch med alt inkluderet for 99AED hos Bistro des Arts (fredag og lørdag).

Baker & Spice har dog nogle af de bedste pandekager i Dubai Marina. De er en lille smule sprøde i kanten og bløde og luftige indeni uden at være klæge og dejagtige, som amerikanske pandekager ellers tit kan være.

Deres Eggs Benedict er også rigtig gode. Man kan vælge mellem 2 eller 3 æg (hvis de ellers har fået opdateret deres menu), men det er små økologiske æg, så jeg tror de fleste behøver 3 æg for at blive ordentligt mætte. Baker & Spice’s smoothies er også rigtig gode, men de er dyre, så vi bestilte dagens friskpressede juice i stedet.  

Jeg har et princip om ikke at bruge mere end 100AED på morgenmad i Dubai, så i stedet for kaffe på Baker & Spice, bestemte vi os for at tage et glas iskaffe på altanen derhjemme med et stykke gulerodskage, som vi købte med hjem.

Konkurrencen er rigtig hård i Dubai og det er dyrt at drive restaurant, så mange restauranter holder kun et år eller to før de må dreje nøglen om. Det er jo aldrig sjovt at gå forgæves, men hvor mærkeligt det end lyder, så gjorde det mig derfor glad at se, at Bistro des Arts var fyldt, for det betyder at det går godt for min franske yndlingsbistro.


Baker & Spice, Marina Promenade, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.