fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Munich: Godmorgen fra BOLD Hotel!

BOLD hotel i München

// Reklameindlæg – I samarbejde med BOLD Hotels //

Både Hanna og jeg vågnede megatidligt, så klokken var kun lige blevet 7, da vi var klar til at kaste os over hotellets morgenmadsbuffet. Efter Zürich har jeg fået smag for Bircher-muesli, så da jeg så at det fandtes på buffeten, spiste jeg ikke andet.

Der var forskellige toppings i form af chiafrø, kakaonibs og spirulinapulver man kunne drysse ovenpå, for at gøre det hele endnu sundere.  Buffeten er måske ikke den største eller bedste derude, men der var de mest basale ting og mere til, så for 9,50 EUR er det en forholdsvis billig måde at sikre sig en god start på dagen.

Da jeg havde forsynet mig fra buffeten gik jeg ud til den lille terrasse. Jeg slog mig ned ved det bord, som Hanna allerede havde stillet sin fyldte tallerken ved, inden hun gik ind for at hente kaffe. Eller det var i hvert fald hvad jeg troede, så jeg begyndte at rokere om på tallerkener og kopper for at tage nogle billeder til instagram.

Dog viste det sig, at jeg i stedet havde sat mig ved et bord, der tilhørte et tysk par. Da de kom tilbage med deres kaffe spurgte manden lige så forsigtigt, om han mon måtte tage sin juice og sin tallerken med mad med sig til det andet bord, hvor de havde slået sig ned, efter at de havde set, at jeg havde belejret deres første bord. Pinligt oder was?!? Jeg undskyldte mange gange, og skyndte mig at flytte hen til vores rigtige bord, hvor Hanna var færdig af grin.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.