fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Natmasker – Til tørstig hud på lange flyvninger

natmasker, til tor hud

Glem skrigende børn og medpassagerernes sure tæer. Det, der virkelig får mig til at føle mig 10 år ældre efter en 10 timers flyvetur, er den tørre luft i kabinen. Jeg synes ikke almindelig dagcreme eller natcreme rigtigt gør det for mig, for det damper af efter et øjeblik, og jeg gider ikke at skulle smøre mig ind hele tiden. 

Jeg har også eksperimenteret med sheet masks, som er praktiske at have med, da de er individuelt pakkede. Dog risikerer man at skræmme både medpassagerer, stewardesser og føromtalte skrigende børn, når man sidder der med en hvid papirsmaske klæbende til ansigtet. Dertil kommer, at der ofte er så meget væde i maskerne, at man ender med sheet mask pletter over det hele.

Jeg har i stedet fundet ud af at det, der fungerer bedst for mig, er såkaldte overnight masks/night packs/sleeping masks (kært barn har mange navne), som er ansigtsmasker man smører på, når man går i seng (eller går om bord på flyet), og som man ikke behøver at vaske af igen. Her er nogle af dem jeg allerbedst kan lide. De er selvfølgelig allesammen testet (og betalt) af mig:

Moistfull Collagen Sleeping Pack, Etude House

Moistfull Collagen Sleeping Pack – Etude House

Etude House’s Collagen creme har været kæmpestort i Asien i et godt stykke tid, og det kan jeg godt forstå, for det er en fantastisk serie, og deres sleeping pack er en af de mest effektive masker, jeg nogensinde har prøvet. Masken absorberes hurtigt og fedter ikke, og huden føles gennemfugtet og spændstig, selv efter en 14 timers flyvning fra Dubai til New York.

Raspberry Roots Sleeping Mask, The Face Shop

Raspberry Roots Sleeping Mask – The Face Shop

En meget let, gel-agtig maske, som næsten absorberes med det samme og efterlader huden dugfrisk og gennemfugtet. Hvis man er på en længere flyvning kan det være nødvendigt at påføre masken flere gange, og så er det jo praktisk, at den er i en 100ml pumpeflaske, så man kan have den med om bord i håndbagagen.

Drink up, overnight mask, Origins

Drink Up Intensive Overnight Mask – Origins

En af mine gamle favoritter. Den absorberes ikke lige så godt som Collagen-masken og Raspberry Roots og konsistensen er mere som en tung natcreme. Den gør dog sit job til UG og avocado og abrikosolie sørger for, at din hud ikke tørster under turen.

Laneige Lip Sleeping Mask

Laneige Lip Sleeping Mask

Glem ikke læberne! Lip sleeping mask fra Laneige er hurtigt blevet en moderne skønhedsklassiker. Mens man sover sørger masken for at al den tørre hud på læberne forsvinder, så man vågner med glatte, silkebløde læber. Den er lidt klistret i konsistensen, men det er bare et ekstra plus, da man så også kan bruge den som lipgloss.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.