fbpx

New York: Balthazar med gamle venner

Balthazar New York

Da Poul og jeg var i New York passede det lige med at to af vores venner, Natascha og Magnus også var i byen, så vi besluttede derfor at mødes alle fire til middag på Balthazar i SoHo. Magnus er pilot i SAS og Natascha er stewardesse på et privatfly i USA, så der var lagt op til en aften med masser af flyversnak.

Jeg elsker østers, så jeg var let at lokke, da jeg opdagede at de var på menuen. De blev serveret med traditionelt tilbehør i form af en rød sauce, eddike og citron og de smagte fortrinligt.

Til hovedretten blev jeg i samme boldgade og bestilte moules frites mens resten af selskabet fik steak frites (steak med pommes frites). Ligesom med østersene er moules frites sjældent noget man går galt i byen med, for er råvarerne i orden er begge dele stort set umulige at fucke up.  Jeg tror dog at Poul fortrød, at han ikke havde bestilt noget lidt mere fransk, nu han havde chancen, for en god bøf med pommes frites finder man jo overalt.

Balthazar har længe været lidt af et it-sted i SoHo, og selvom sådan nogle steder hurtigt kan blive lidt for selvfede, så synes jeg faktisk ikke at dette var tilfældet for Balthazar. Der var stadigvæk masser af fransk charme at give af, og tjenerne virkede veloplagte og kompetente. Det eneste der ikke var så charmerende var priserne, for med tanke på at maden var helt almindelig fransk bistromad uden krummelurer, så er Balthazar bestemt til den dyre side. De hyggelige omgivelser og det gode selskab gjorde dog, at jeg trods alt synes, det var pengene værd, men desserten besluttede vi os for at tage på Big Gay Ice Cream i stedet.

Balthazar, 80 Spring St, SoHo, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.