fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Brunch med Julie på La Pecora Bianca

Garganelli

Jeg tror jeg tidligere har fortalt hvor mange søde mennesker jeg har mødt gennem Instagram, men før Instagram var the place to be, så lærte jeg faktisk også flere nye venner at kende gennem bloggen og Julie fra jewelswandering.com er en af dem.

Vi har kendt hinanden i flere år online, men vi har aldrig mødtes i virkeligheden. Hun rejser lige så meget som mig, og vi har været mange af de samme steder, men altid formået at misse hinanden, nogle gange blot med en dag eller to. For nylig flyttede Julie tilbage til New York efter at have være expat i Singapore i mange år, så da jeg var i New York tidligere på måneden, aftalte vi at mødes til brunch, nu da det endelig kunne lade sig gøre.

Vi havde først planlagt at mødes på The Smith, men Julie ankom nogle minutter inden mig og rapporterede tilbage på WhatsApp at der var helt fuldt, og omkring 45 minutters ventetid. Heldigvis er der flere gode restauranter på den del af 2nd Avenue, så vi smuttede ind på naborestauranten La Pecora Bianca i stedet.

Jeg er rigtig dårlig til at beslutte mig når jeg er ude at spise, og jeg plejer altid at være den sidste ved bordet til at bestille. Så jeg kan nemlig høre hvad de andre bestiller og måske nå at ændre mig, hvis der dukker noget bedre op. Julies pastaret lød god, men jeg besluttede mig alligevel for at holde fast i min yoghurt med frisk frugt og granola. Det fortrød jeg med det samme, da jeg fik lov at smage hendes garganelli, for den var virkelig god. Øv. Og hvem er det også lige der bestiller yoghurt med frugt på en italiensk restaurant? Mig..

Til dessert delte vi en portion ricotta pancakes, som vi begge to var godt tilfredse med. De var luftige og lækre og lige som jeg godt kan lide dem. Faktisk tror jeg aldrig jeg har fået ricotta-pandekager, som jeg ikke kunne lide, og jeg gad godt vide, hvad det er, der gør ricotta til sådan en fænomenal pandekage ingrediens?

Bedste pandekager nogensinde? Det må være Lemon Ricotta-pandekagerne på Gjelina i Los Angeles.


La Pecora Bianca, 950 2nd Ave, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.