fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York City: 4th of July og fyrværkeri

4. juli i New York

Det var første gang jeg fejrede 4th of July i New York City, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden var jeg i Las Vegas d. 4. juli, men jeg gik glip af fyrværkeriet, da jeg havde travlt med at spise pizza og drikke øl.

Det ville jeg helst undgå skulle gentage sig, da Macy’s 4. juli fyrværkeri i New York er det største i landet, og i år skulle det være noget helt særligt. Jeg Googlede derfor lidt rundt og fandt frem til at fyrværkeriet ville blive skudt af fra East River omkring klokken 21:30. Tina og jeg fandt derefter frem til at Avenue C ved siden af Stuy Town nok ville være et godt sted at se det.

Før fyrværkeriet var vi ude at spise på Fat Buddha, og den ene happy hour cocktail tog den anden, så klokken blev over 21, før vi nåede frem til det sted, vi havde udset os.

Bortset fra lidt uuuuuh og lidt aaaaaah når de flotteste raketter blev fyret af, så var folk faktisk bemærkelsesværdigt stille. Der var heller ingen dans i gaderne, eller spontane omfavnelser af fremmede, og til min store overraskelse så man næsten ingen amerikanske flag. Jeg havde ellers overvejet at iføre mig et eller andet rødt, hvidt og blåt, men det er jeg glad for, at jeg ikke gjorde. Jeg så kun en enkelt mand med et flag, men han gik så hurtigt, at jeg ikke nåede at fange ham på billede.

Nogle af mine venner havde advaret mig om, at fyrværkeriet i New York nok ville være lidt skuffende sammenlignet med noget af det, jeg tidligere har oplevet i Asien, men det gjorde mig ikke noget. For mig handlede det ikke så meget om selve fyrværkeriet, men mere om at opleve atmosfæren og tage del i sådan en stor begivenhed. Om at kigge på de samme farvede ildkugler oppe på himlen og samtidig få lidt indsigt i denne meget amerikanske festdag. Jeg blev bestemt ikke skuffet.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.