fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Deconstructed Latte på Coffee Project

Coffee Project i New York

Da jeg gik forbi Coffee Project i East Village så jeg et par sidde og dele noget, der så ud som kaffe-cocktails. Det så lidt for spændende ud til at jeg bare kunne ignorere det, så jeg gik indenfor og bestilte det, der viste sig at være en Deconstructed Latte bestående af en espresso, et snapsglas med mælk, et glas almindelig latte (en rekonstrueret latte?) og et glas danskvand.

Personalet instruerede mig i hvordan jeg skulle starte med at drikke glasset med danskvand for at rense munden. Derefter skulle jeg drikke glassene i rækkefølgen espresso, mælk og latte. Den sprøde vaffel, der også fulgte med, kunne jeg spise, når jeg havde lyst.

Ren espresso er for det meste alt for stærkt for mig, men denne her havde en rund, chokoladeagtig smag og efter at have bundet mit mælkeshot, havde jeg samme behagelige smag i munden, som efter man har spist kaffeis. Mælken og espressoen formåede også at skærpe mine smagsløg, så da jeg senere drak den rekonstruerede latte, var det som om alle smagsindtryk trådte endnu bedre frem.

Jeg bestilte også en canelé, som man tilsyneladende finder overalt nu for tiden. Jeg har virkelig fået smag for de små søde franske kager med den sprød, karamelliserede skal og det søde, bløde indre. Canelés og kaffe er det perfekte match, og de canelés de har på Coffee Project er meganice. Jeg ville gerne være blevet lidt længere (og have bestilt en canelé eller to mere), men caféen var ved at lukke, så jeg drak det sidste af min rekonstruerede latte og gik derefter derfra med stærke intentioner om snart at vende tilbage.

Coffee Project, 239 E. 5th St, East Village, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.