fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

New York: Hide-Chan – Tonkotsu ramen i Midtown East

Hide-Chan, Ramen i New York

Jeg elsker ramen, og da jeg var i New York med Trine synes jeg også at hun skulle introduceres til nudlernes lyksaligheder. Ramenbølgen ramte New York for omkring 10 år siden, og i dag finder man rigtig mange gode ramen-restauranter over hele Manhattan. Faktisk tror jeg at New York er en af de byer i verden, hvor ramen-standarden bedst matcher det man finder i Japan.

Der er flere forskellige slags ramen, og hos Hide-Chan er det Hakata Tonkotsu ramen, som regerer. Tonkotsu-suppen fremstilles ved at koge griseknogler og fedt ind over rigtig lang tid. Dette giver suppen et flødelegeret udseende, og en intens smag, der slår benene væk under de fleste.

Hos Hide-Chan kan man vælge, om man vil have bølgede nudler eller lige nudler, samt hvor faste i konsistensen de skal være. Jeg bestiller altid deres Deluxe Ramen, som er en imponerende skål med 2 halve æg, 3 skiver svinekød og torskerogn.

Udover ramen bestilte vi også nogle forskellige småretter, som det sig hør og bør, bl.a. en gang hjemmelavede gyoza (stegte dumplings) med svinekød, og takoyaki, som er blækspruttekugler, der serveres toppet med mayonnaise og flager af tørret fisk. Derudover fik vi også smagt på Hide-Chan’s Agedashi tofu, som er let-friteret tofu i en lækker, soyabaseret suppe. Der stod ikke noget om, at den var hjemmelavet, så det går jeg ikke ud fra, at den var, men den smagte rigtig godt.

Jeg foreslog at vi også bestilte nogle bao, som er en slags dampet hvid bolle, ofte med fyld af meget fed ribbensteg. Trine var dog skeptisk og mente bestemt ikke, at det ville være noget for hende. Der tog hun selvfølgelig fejl, og vi endte med at bestille en til.

Der er Happy hour Man-fre 16:30-18:30 med halv pris på sideretter og alkohol og Sapporo fadøl til 2$.

Hide-Chan, 248 E 52nd Street 2F (between 3rd Ave & 2nd Ave, Midtown East, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.