fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Con Artist Collective – Kunst i postkortstørrelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Con Artist Collective New York

For nogle uger siden fortalte min ven Alex mig om et gallerievent hos Con Artist Collective på Ludlow Street. Til eventet kunne man købe originale malerier i postkortstørrelse til 20$ fra kunstnerkollektivets medlemmer. Kollektivet fungerer som et samlingspunkt for lokale kunstnere, og der afholdes jævnligt arrangementer med formålet at fremvise værkerne fra de mere end 500 kunstnere, der er tilknyttet galleriet og atelieret på Ludlow. Det lød som en spændende måde at tilbringe en torsdag aften og samtidig støtte det lokale kunstnermiljø, så jeg gik også ind og meldte mig til.

Inden eventet mødtes vi til dive-bar-drinks og dumplings, så vi var nok begge to lidt snalrede da vi ankom. Jeg ved ikke, om det måske kan forklare, hvorfor jeg endte med at købe et maleri med et bind og to tamponer på et subwaytog, uden at indse, at det rent faktisk var et bind og to tamponer. Jeg så nemlig bare nogle abstrakte figurer, der var forbundet til gulvet af toget med noget, der lignede ledninger. Det var ikke før jeg sendte billederne til Poul, og han svarede tilbage med et ”WTF?!?” at jeg endelig så det rigtige motiv. Jeg synes dog stadigvæk, at det er et spændende maleri, og jeg er glad for at jeg købte det.

Det andet maleri består mest af en eksplosion af farver, der trænger sig ind fra den ene side og næsten fylder hele billedet. Jeg er ret vild med det, og jeg tror det ville have gjort sig endnu bedre på et større lærred over vores sofa.

 

Tamponbilledet er malet af en kunstner ved navn Christy Bencosme og billedet med farverne er malet af en kunstner ved navn Michael K.

The tampon painting is by an artist named Christy Bencosme and the one with the colors is by an artist named Michael K.

 


Con Artist Collective, 119 Ludlow Street, Lower East Side, New York 


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.