fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Østers på Grey Lady – Lower East Side

Grey Lady, østers i New York

Efter en travl formiddag i byen havde jeg lyst til at forkæle mig selv, så da jeg så det store ”Oyster Bar” skilt udenfor Grey Lady, besluttede jeg mig for at lade mig lokke indenfor.

Klokken var lige blevet 3, og der var ikke andre gæster i restauranten end mig. Personalet informerede mig om, at deres østers happy hour startede kl. 16, hvilket nok forklarede, hvorfor folk ventede med at kigge forbi. Under happy hour kan man få østers for 1USD/stk., men jeg havde ikke lyst til at vente en time med at få stillet min østers-sult, så jeg bestilte et halvt dusin uden at kigge på prisen. Jeg mener dog ikke at jeg betalte mere end 2-3USD pr. stk. hvilket bestemt ikke var urimeligt.

Grey Lady virkede som et skønt sted, så jeg kunne ikke lade være med at spørge personalet, om der altid var så tomt i restauranten. De kunne dog berolige mig med, at det ikke var tilfældet. De fortalte at deres Happy Hour plejede at være godt besøgt, og at Grey Lady om aftenen desuden var et populært sted at tage en drink.

Indretningen på Grey lady var virkelig lækker og rigtig meget New England. Man kunne næsten dufte den friske, salte havluft, og mine østers smagte også, som om de lige var blevet hevet op fra vandet. Selvom jeg havde tænkt, at jeg rigtig skulle nyde dem, så var de væk i løbet af nul komma fem.

Jeg nåede kun at skimme den øvrige menu, men den så overskuelig og indbydende ud. Et øjeblik overvejede jeg at blive hængende til Happy Hour og bestille et dusin eller to, men kom frem til, at jeg i stedet ville tage tilbage en aften sammen med nogle venner. Kan forestille mig at Grey lady ville være et perfekt sted at tilbringe en varm sommeraften i New York.


Grey Lady, 77 Delancey, Lower East Side, New York, Tlf: +1 646-580-5239, 1$ Oyster Happy hour Søn-Fre 16:00-19:00 (mandag hele aftenen)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.