fbpx

Hvor skal man spise i New York? – Min Top 5

Russ & Daughters, New York

Her er mine 5 favoritrestauranter i New York. Det er dem jeg foreslår, når mine venner spørger mig, hvor de skal gå ud at spise, og det er alle sammen steder jeg varmt vil anbefale. Jeg opdaterer listen hver måned, eller når jeg føler at der er behov for ændringer.

Russ & Daughters Café

Café-versionen af min yndlings-deli skuffer ikke. Et sikkert kort er The Classic, som er et bræt med Gaspe Nova laks og cream cheese samt enten bagel, bialy, shissel rye eller pumpernickel bread.

Russ & Daughters Cafe, 127 Orchard St, Lower East Side, New York

Faun, restaurant i New York

Faun

Skøn restaurant i Prospect Heights med fantastisk amerikansk-italiensk mad og en interessant drinksmenu. En rigtig god grund til at besøge Brooklyn, især hvis man er så heldig at få et af bordene udenfor.

Faun, 606 Vanderbilt Ave, Prospect Heights, Brooklyn, New York

> Læs mit blogindlæg om Faun

Murrays Cheese, New York

Murray’s Cheese Bar

Murray’s Cheese Bar i West Village er stedet alle osteelskere i New York valfarter til. Det er først for nylig at jeg selv for alvor er begyndt at spise ost, og Murray’s har vist sig at være et rigtig godt sted at starte.

Murray’s Cheese Bar, 264 Bleecker St, West Village, New York

Contra, New York

Contra

Moderne amerikansk restaurant, der føles ret nordisk. Det kunne jeg ikke lade være med at sige til personalet, som så kunne oplyse mig om, at en a kokkene bag Contra faktisk har arbejdet på Noma. Contra har en Michelinstjerne og tasting-menuen til 84$ er lidt af et kup til prisen.

Contra, 138 Orchard St, Lower East Side, New York

Nakamura

Nakamura

Jeg plejer at sige at ramen er en af grundene til at jeg aldrig kunne blive veganer, for jeg elsker ramen og de kødfrie versioner, som jeg har smagt, har bare ikke været særlig gode. De veganske XO Ramen på Nakamura får dog selv hardcore kødædere til at glemme alt om kød. Over sommeren serverer Nalkamura en kold version af deres XO Ramen, og den smagte så godt at jeg stadigvæk har svært ved at fatte, at den var vegansk.

Nakamura, 172 Delancey St, Lower East Side, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.