fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Samurai Mama – Udon i Williamsburg

Samurai Mama, udon i New York

Jeg var egentlig på vej til Smorgasburg, så jeg var taget af sted uden at spise morgenmad, da jeg havde tænkt mig at smage på alt, der kunne spises. Da jeg steg af subwaytoget i Williamsburg, var jeg dog sulten som en ulv, så det nyttede derfor ikke noget at stritte imod, da jeg fik øje på Samurai Mama på Grand Street og min mave skreg ”vil ha’!”

På Samurai Mama laver man friske udonnudler helt fra bunden hver dag, og de har den der perfekte, lidt gummiagtige, chewy konsistens. Suppen er fiske-baseret og meget, meget lækker, og da jeg endelig lagde skeen ned, var der ikke en dråbe tilbage i skålen.

”Ups” tænkte jeg ”mon jeg kan spise noget resten af dagen”. Dog kender jeg mig selv og min appetit (den er ret Godzilla-agtig), så jeg tænkte, at jeg nok skulle blive sulten igen på et tidspunkt, inden markedet lukkede.

Med tanke på hvor stort ramen er blevet i New York, er det egentlig underligt, at udon ikke er eksploderet ligeså meget  i popularitet. Selv elsker jeg de tykke nudler, og det ville være supernice med endnu flere steder som Samurai Mama. Når man formår at spice det hele lidt op samtidig med, at man har respekt for traditionerne, så er der nemlig dømt success. Ikke kun for Samurai Mama, men for hele udon-fænomenet.


Samurai Mama, 205 Grand Street, Williamsburg, Brooklyn, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.