fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Shake Shack i Brooklyn

Shake Shack i Brooklyn

Det startede med en pølsevogn i Madison Square Park, som blev så populær, at man åbnede en rigtig restaurant. I dag findes Shake Shack flere steder i USA samt i Mall of the Emirates i Dubai. Jeg elsker burgere, så der var derfor ingen vej udenom Shake Shack, da Tina og jeg var i New York i december måned.

Burgerne på Shake Shack var lidt mindre end man ellers er vant til i USA, men hold da op, hvor var de lækre! Vegetariske burgere har ellers tidligere klinget lidt paradoksalt i mine ører, men jeg kan hilse og sige at Shake Shacks ’Shroom Burger med portobellosvampe og smeltet ost giver rigtig meget mening, -selv for kødædere som mig.

Shake Shack’s milkshakes er et helt kapitel for sig, og jeg kunne let bruge et blogindlæg eller to på at rable løs om alle deres fortræffeligheder. Det skal jeg dog spare jer for her, og i stedet nøjes med at slå fast, at der  er tale om eksemplarer fra milkshakens absolutte førstedivision, eller Champions League om man vil.

I morgen er jeg tilbage i Dubai, så jeg skal se, om jeg ikke kan få lokket Poul med ud i Shake Shack i Mall of the Emirates. Hvis jeg kender ham ret, burde det ikke kræve meget overtalelse..

Der er i dag flere Shake Shack i Dubai, og den bedste Shake Shack er den på JBR The Beach som I kan læse om her >>

Læs også mit blogindlæg om den oprindelige Shake Shack, som ligger i Madison Square Park >>

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.