fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Sockerbit og The High Line

Meatpacking District, New York

Noget af det bedste ved at være i New York i næsten en hel måned var, at jeg kunne tillade mig den luksus det er bare at være. Ingen planer, ingen tider at passe og ikke noget stress. Når jeg vågnede om morgenen, ville jeg vælge et område at udforske, og efter at have spist morgenmad på min yndlingscafé rundt om hjørnet, ville jeg begive mig ud via metro eller gå-ben.

Et af mine yndlingsområder i New York er West Village, og på Christopher Street ligger der en svensk slikbutik ved navn Sockerbit, hvor jeg plejer at stoppe for at købe saltlakrids. H

vad angår bland-selv-slik, har svenskerne nogenlunde samme smag som os, så udvalget i Sockerbit er som i de fleste danske slikbutikker.

På hylderne i Sockerbit kan svenskere med hjemve også finde svenske klassikere som O’boy kakaopulver (det må de gerne beholde for sig selv) samt perlesukker, som de kan strø over deres hjemmebagte svenske kanelbullar.

Fra West Village er der ikke langt til Meatpacking District. Området er ret turistet og nogle mener, at det er som en hipster-version af Times Square, men jeg synes nu stadigvæk, at det er rigtig hyggeligt at gå omkring på de brostensbelagte gader blandt de rå, industri-agtige bygninger.

Fra Meatpacking District plejer jeg at gå videre til The Standard Hotel, hvor man kan tage en trappe op til The High Line, som er en af byens skønneste parker. Parken er egentlig en gammel, tilvokset jernbane, som løber nogle meter over byens gader hele vejen fra Gansevoort Street til 34th Street, så hvis man planlægger at gå gennem hele parken, skal man huske at tage nogle behagelige sko på.

Selv plejer jeg ikke at komme meget længere end til 10th Avenue Square and Overlook, som er et dejligt sted at sætte sig og kigge på mennesker og spise sit nyindkøbte svenske slik.

Sockerbit, 89 Christopher St, West Village, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.