fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: The Bar Downstairs på Andaz

The Bar Downstairs at Andaz, New York City

Fredag aften mødtes jeg med Ana og April på The Bar Downstairs på Andaz. Ana og April kom begge to direkte fra arbejdet (ja, de arbejder megasent), og baren på Andaz er da også mest kendt for at være et sted hvor folk tager en drink efter fyraften.

Jeg fik en cocktail, der hed Penicillin, og var dekoreret med hvad jeg først troede var et stort stykke tørret ananas, men som viste sig at være kandiseret ingefær. Jeg havde taget en ordentlig bid inden, så mine smagsløg blev noget overraskede da den søde ananassmag de havde regnet med, i stedet viste sig at være en skarp sæbeagtig smag af ingefær.

Vi bestilte også forskellige småretter til deling, og jeg var ret imponeret over standarden på maden. Deres Rock Shrimp smagte som spanske Gambas Al Ajillo (rejer stegt i hvidløgsolie), og der var masser af rygende varm olie at dyppe brødet i. Vi fik også Shishito Peppers og en virkelig god grønkålssalat, som jeg desværre ikke lige fik fotograferet.

Jeg kunne rigtig godt lide layoutet med lange fællesborde, men akustikken kunne have været bedre. Dog kunne man sagtens føre en samtale, hvis man sad så tæt på hinanden som vi gjorde og ikke var så mange i selskabet.

Hverken ude fra gaden eller inde i lobbyen er der noget, der røber, at der er en kæmpe bar i kælderen på Andaz, så det føles næsten som en speakeasy. Der er ikke mange turister som forvilder sig herhen, men til gengæld er stedet fyldt med folk der arbejder i de nærliggende kontorbygninger. Omkring kl. 21 begyndte det at tynde ud, da folk skulle hjem og holde weekend, men Ana sagde, at folk tit bliver til kl. 23 eller senere i hverdagene.

Min guide til andre gode cocktailbarer i New York


The Bar Downstairs and Kitchen, Andaz 5th Avenue, 485 5th Ave, New York, NY 10017

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.