fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: En tidlig morgen på Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge, New York

Jeg var fremme ved Brooklyn Bridge lige da de første spæde solstråler fik sneget sig op over horisonten.Jeg har krydset Brooklyn Bridge mange gange men aldrig så tidligt om morgenen. Broen er for det meste fyldt med mennesker, men på denne tid af døgnet, havde jeg den næsten for mig selv.

At se Manhattan gå fra 50 Shades of Grey til at være indhyllet i et varmt, gyldent morgenskær var et smukt syn værdigt popcorn og fyrværkeri. Jeg havde dog ingen af delene ved hånden, så i stedet sørgede jeg for at tage masser af billeder. Der var både tid og plads til at gå fuldstændig kamera- amok, så hvis I så en person helt viklet ind i kamerastropper og iPhone ledninger på på broen fredag morgen omkring kl. 6:30, så var det sikkert mig.

Når jeg går over Brooklyn Bridge, plejer jeg at starte på Manhattan-siden og slutte ved Brooklyn Ice Cream Factory under broen på Brooklyn-siden. Der finder man nemlig Brooklyn Ice Cream Factory, som har verdens bedste ferskenis, peaches & Cream, som jeg selvfølgelig spiser, inden jeg starter vandringen tilbage.

Denne gang gik jeg dog ikke hele vejen over broen, for Brooklyn Ice Cream Factory åbner først kl. 10, så hovedincitamentet var væk. Derudover var det vel også lidt for koldt til is, så jeg vendte om på halvvejen og gik tilbage til Manhattan for at spise morgenmad.

New York – 3 broer man kan krydse til fods

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.