fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Rejseblog: Om at blogge mens man rejser

New York Blog 2017

Når jeg er ude at rejse gør jeg mit bedste for at holde bloggen opdateret, for det er vel selve pointen med en rejseblog, er det ikke? Personligt synes jeg i hvert fald at det er mere interessant at læse blogindlæg fra bloggere på farten, da disse indlæg bedre fanger, hvad man oplever lige nu og her, i modsætning til senere indlæg skrevet måneder (nogle gange år) efter hjemkomst.  

Minderne blegner med tiden, og det samme gør spændingen forbundet med oplevelsen. Somme tider sidder man derfor med følelsen af at læse en stil om ”Min Sommerferie” i stedet for hvad der skulle have været en fængende rejseberettelse og man får indtrykket af at bloggen er blevet til en sur pligt i stedet for noget, man brænder for.

Selvfølgelig er der tale om et trade-off, og nogle vil nok hævde, at det er vigtigere at bloggeren går ud og oplever noget og får valuta for sine surt tjente rejsepenge i stedet for at sidde foran en computer og glo. Derudover skal jeg være den første til at erkende, at mine skriblerier skraber bunden, hvis jeg er under tidspres, men jeg prøver alligevel at levere et indlæg om dagen, når jeg er på rejsende fod.

Det tager heller ikke mere end en lille times tid at skrive et kort indlæg (under 300 ord) hvor jeg fortæller lidt om, hvad jeg laver, eller deler en sjov oplevelse, jeg har haft. Derudover blogger jeg ofte tidligt om morgenen eller sent om aftenen, når jeg alligevel ikke har andet at lave. De lidt tungere indlæg, eller indlæg, som kræver mere research, skriver jeg, når jeg er hjemme igen og har både tid og internetforbindelse til at gøre det ordentligt.

Desværre glemmer jeg ofte at blogge om nogle af de steder, jeg ellers har lovet mig selv at skrive om senere. Dette var for eksempel tilfældet for Ivan Ramen i New York, som jeg nåede at besøge hele to gange. Begge gange med de bedste intentioner om at blogge om Ivan, så snart jeg kom hjem. Det tog over et år, før det endelig skete. Tender Bar i Tokyo var ved at lide samme skæbne, men blev reddet lige inden 1-årsgrænsen, hvor jeg endelig tog mig sammen og fik blogget om den.

Jeg sidder lige nu og går igennem billederne fra sidste års New York-rejser og indser, at der nok er i hvert fald 20 blogindlæg der burde skrives. Med en New York-tur lige om hjørnet må jeg vist hellere se at komme igang, så forbered jer. De næste uger står den på tæppebombning med New York indlæg!

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.