fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Om bord på flyet til Las Vegas uden mit pas

Los Angeles Blog

Jeg plejede altid at have mit pas på mig, når jeg var ude at rejse, indtil en ven fra den danske ambassade i Dubai fortalte mig, at det var en rigtig dårlig idé. Danske pas er nemlig i høj kurs blandt kriminelle og således et oplagt mål for lommetyve, der kan sælge dem videre på det sorte marked for mange penge.

Da jeg ankom til Los Angeles, var en af de første ting jeg gjorde derfor at tage mit pas ud af min håndtaske. Derefter skænkede jeg det ikke en tanke før for en times tid siden, da jeg skulle gennem sikkerhedskontrollen i LAX på vej til Las Vegas.

Her bad en af sikkerhedsfolkene mig nemlig om at se legitimation. I det øjeblik gik det op for mig, at jeg ikke anede hvor mit pas var, men jeg var samtidig også ret sikker på, at det ikke var det svar sikkerhedsmanden ville have, så jeg lod som ingenting og stak ham mit danske kørekort (”hey, du bad om legitimation, ikke pas”). Han løftede blot øjenbrynene og sagde ”I need to see your passport”.

Hmm. Hvad gør man så? Jeg besluttede mig for at mumle, at jeg vist var kommet til at pakke mit pas ned i den kuffert, jeg havde checket ind. På det tidspunkt var jeg ret sikker på, at han ikke ville slippe mig igennem sikkerhedskontrollen, men efter at have kigget lidt nærmere på mit kørekort bad han mig om et kreditkort eller anden form for legitimation med mit navn på og han får mit lysegrønne visa/Dankort.

Derefter bliver jeg bedt om at følge med ham gennem security (vi går foran i køen) og to andre sikkerhedsfolk går al min håndbagage grundigt igennem og tager efterfølgende forskellige prøver, som bliver analyseret i en maskine. Sammenlagt går der dog ikke mere end 10 minutter, før jeg får at vide, at alt er ok (yay!), og jeg kan gå til gaten (YAY!) Nu er der ikke andet at gøre end at vente. til jeg er i Las Vegas, så jeg kan få kigget min kuffert ordentligt igennem. Forhåbentligt er mit pas der et sted..

Min Las Vegas Blog

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.