fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Opskrift: Hurtig og let Smoothie Bowl med Bilberry Powder og banan

Smoothiebowl med Bilberry

// Reklame for Bilberry.ae //

Smoothie bowls var kæmpestort på både Instagram og Pinterest i 2016, men jeg er lidt langsom i optrækket, så det var først for nylig at jeg sprang med på vognen. Som navnet antyder så består smoothie bowls af en skål med smoothie, der typisk er pyntet rigtig fint, så det ser ekstra lækkert og indbydende ud.

Smoothie-basen er for det meste yoghurt-baseret, så konsistensen er tyk og cremet. Man skal passe på med ikke at tilsætte for meget væde, for så bliver det noget sjap, og alt pynten vil synke til bunds. Min opskrift er lavet med skovblåbærspulver fra det finske mærke Bilberry.ae. Det er let at opbevare og billigere end friske bær. Desuden får man alle de gode ting fra de vilde skovblåbær, bilberries, som er de ”rigtige” blåbær, der er blå hele vejen igennem i modsætning til de avlede, som man finder i de fleste supermarkeder, og som er gulgrønne inden i.

Min smoothie bowl er dekoreret med spiselige blomster, lidt cocoa nibs (ved ikke hvad det hedder på dansk?), pecannødder og friske bær, men man kan selvfølgelig vælge den topping, man har lyst til.


Smoothie-base:

1 frossen banan i skiver

0,5 dl rød juice

4 spsk. græsk yoghurt (store skeer med top)

1 lille brev blåbærspulver fra Bilberry.ae


Bruger man light yoghurt eller anden mere tyndtflydende yoghurt, så skal man kun tilsætte meget lidt frugtjuice. Bliver smoothien alligevel for tynd kan man tilsætte mere banan og mere yoghurt. Bananerne skal være frosne, for det hjælper konsistensen på vej, og smoothien smager desuden bedst frisk.


Hvis du bor udenfor Dubai kan du bestille Bilberry Powder fra Berryfects website. De leverer til hele verden. 

Her er min smoothie bowl-video:

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.