fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Phnom Penh: Heekcaa Cheese Tea – Te med ost i

Cheese tea hos Heekcaa, BKK Phnom Penh

Oste-te lyder da bare for mærkeligt, så jeg havde egentlig besluttet mig for at Cheese Tea var en trend, som jeg ikke havde noget behov for at hoppe med på. Dog ville skæbnen, at jeg havde samlet tilstrækkeligt med Grab Rewards (Grab er ligesom Uber) sammen til at jeg kunne hente mig en gratis cheese tea hos Heekcaa, og gratis er jo altid godt.

Heekcaa er en kinesisk kæde der er kendt for deres cheese tea, men i Cambodia serverer de også flere andre varianter. Min Grab-kupon kunne dog kun anvendes til cheese tea, så jeg tog det som et tegn på, at der ikke længere var nogen vej udenom, – cheese tea and me were meant to be!

Cheese tea består af iste toppet med en stor klat ost. Man kan få cheese tea med alle mulige forskellige slags te, men oste-låget er typisk flødeost af den slags, der smager mere af fløde end af ost. Dog er osten de fleste steder drysset med salt, hvilket giver drikken en ret besynderlig smag, som mange åbenbart er helt vilde med.

Hele fidusen er at få både te og ost i samme mundfuld, så man drikker aldrig sin cheese tea med sugerør men derimod direkte fra glasset i en 45° vinkel, så man opnår det optimale mix af te og ost.

Det smagte ikke dårligt, men jeg synes heller ikke at det smagte specielt godt, så umiddelbart tror jeg ikke at det er noget, jeg vil bestille i fremtiden. Dog skal man aldrig sige aldrig, for hvis I har læst min blog i mange år, ved I, hvordan jeg til at starte med syntes at bubble tea var aldeles rædselsfuldt og aldrig noget, jeg ville blive fan af. I dag drikker jeg bubble tea flere gange om ugen, så hvem ved? Måske kræver det bare lidt tid inden jeg bliver hooked på cheese tea:)

Heekcaa BKK, Street 306, BKK, Phnom Penh

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.