fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Rejseblog: Godt nytår! – Mit 2017

Nytårsaften i Dubai

Og så blev det nytårsaften igen. Vi var til fest hos en af Pouls kolleger, som bor i samme bygning som os. Det var skønt ikke at skulle tænke på transport, og vi havde en rigtig sjov aften.

Jeg synes 2017 er fløjet af sted, men når jeg tænker på alt det jeg har oplevet og alle de søde mennesker, som jeg har mødt, så har året alligevel gjort indtryk. Nedenfor har jeg samlet nogle af højdepunkterne:

Færøerne

Januar

Efter at have fejret nytår på Færøerne, tager jeg til Doha i starten af januar sammen med Hanna. Derefter var jeg i Seoul med Pia, som også er adopteret fra Korea. Vi havde lige misset, at det er koreansk nytår, og at det derfor er en meget stille version af Seoul, der venter os, men vi finder hurtigt til Itaewon, hvor det er business (og party) as usual. Billedet nedenfor er fra Fiskemarkedet i Seoul.

Noryangjin Fiskemarked i Seoul

Februar

Februar var stille og rolig og jeg tilbragte det meste af måneden i København.

Trysil med nordmændene

Marts

I marts var jeg i Trysil og stod på ski for første gang i 16 år. Efter et par nærdødsoplevelser er jeg hooked igen og lover mig selv, at jeg skal tilbage næste år.

Jebel Hafeet road trip from Dubai

April

I april hilste mine forældre og Trine på i Dubai. Vejret er fantastisk, og min mor bliver hurtigt stamgæst på Ritz-Carlton’s Beach Club. Vi tager også på udflugt til Al Mamzar Beach Park og til Jebel Hafeet, som er det 2. højeste bjerg i De Forenede Arabiske Emirater. Senere på måneden er jeg i Bangkok, hvor jeg besøger Flower Market for første gang.

Monkey Forest i Ubud, Bali

Maj

Jeg falder i svime over de flotte kjoler til Arab Fashion Week, inden turen går til Bali og Westin Nusa Dua med Poul på arbejde. Da Poul flyver tilbage til Dubai tager jeg en uge til Ubud, og går all in med yoga og vegetarmad i en uge.

Hallasan, Korea

Juni

I juni var jeg i Korea igen, denne gang med AC. Vi besøgte både Seoul, Gwangju, og Jeju Island (inklusive toppen af Hallasan), og så var vi til bryllup hos Shinaes bror i Pyeongtaek. Har stadigvæk masser af blogindlæg der skal skrives fra den tur og så mange oplevelser, jeg vil fortælle jer om. Derefter besøgte jeg Zürich, som jeg falder fuldstændig pladask for. Maden, menneskerne og vejret, alt er fantastisk!

Det er næsten lidt synd for München, som jeg besøger senere på måneden, for selvom München også er en rigtig dejlig by, så blegner den altså sammenlignet med Zürich.

4th of July, fyrværkeri i New York

Juli

4. Juli fejrer jeg i New York, hvor jeg starter dagen med brunch sammen med Ehsan og hans kæreste. Senere tager vi alle sammen ud på Hudson River og stand-up paddle-boarder. Om aftenen mødes jeg med Tina og ser 4. Juli-fyrværkeriet fra East Village.

Titlis, Schweiz

August

Endnu en tur til Zürich. Denne gang tager jeg toget til Engelberg, hvor jeg vandrer i alperne og bliver overbevist om, at Titlis må være et af de smukkeste steder i verden.

Rockaway Beach New York

September

Tilbage i New York med Trine. Får vist hende alle mine yndlingssteder og yndlingsmennesker, og får hende langt om længe overbevist om at New York altså er noget mere interessant end Las Vegas. Jeg når også lige at nyde de sidste solstråler på Rockaway Beach, før jeg smutter tilbage til Dubai.

I slutningen af måneden tager Poul og jeg til Zürich. Vi spiser et af 2017s bedste måltider på Maison Manesse, og er begge to enige om, at det er her, vi skal bo, når vi bliver gamle.

Ritz-Carlton Fort Lauderdale

Oktober

Jeg tager med Poul på arbejde og vi har 5 skønne dage sammen i Fort Lauderdale. Har I hørt om Scoobies, Fort Lauderdale-specialiteten, som man finder på Coconuts? Alle julegaverne bliver købt i Sawgrass Mills, USA’s største outlet mall. Vi når selvfølgelig også en tur til Miami, hvor vi spiser krabbe på Joe’s og hygger os i South Beach, før Poul flyver tilbage til Dubai og jeg  tager en ekstra dag i solen på Ritz-Carlton.

JAY-Z koncert

November

Zürich igen-igen, denne gang sammen med svenskerne. Har en fantastisk weekend med masser af god mad og schweizisk vin. Hvem skulle have troet at Zürich også fungerer som party-destination? Smager rigtig schweizisk fondue for første gang på  Fribourger. Cheesylicious!

Thanksgiving bliver fejret i New York med mad fra Whole Foods, og så er det endelig tid til årets absolutte højdepunkt: Koncerten med JAY-Z i Barclays Center. Sikke et show!

Mandarin Oriental i Singapore

December

Da New York bliver for koldt for mig, tager jeg flugten til Dubai, hvor vores ven Mike hilser på lige den dag, hvor det er rigtig dårligt vejr.

Juleaften bliver fejret i lufthavnen i Jakarta, og derefter flyver jeg videre til Singapore og har 5 skønne dage med masser af god mad og godt vejr før jeg er tilbage i Dubai lige inden nytårsaften.

Godt nytår!

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.