fbpx

RevitaLash – Øjenvippeserum der virker (bare spørg min mor!)

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner, review

Efter at have haft eyelash extensions i næsten et år uden pause, havde jeg lagt mærke til, at mine vipper var blevet ret tynde og slidte. Min golfveninde Charlotte foreslog derfor, at jeg prøvede RevitaLash, så da jeg var i København for et lille års tid siden, smuttede jeg forbi hendes Klinik Skou, og købte en gang vippe-serum. 

Derefter tog jeg over for at hilse på mine forældre i Jylland, og da jeg skulle tilbage til Dubai, fik jeg ikke pakket mit nye serum med. 

Jeg glemte derefter alt om Revitalash, indtil jeg igen kom på besøg i Danmark, og min mor fortalte mig, at hun var begyndt at bruge det. Og sikke en forskel! Min mors øjenvipper har altid været helt lyse, og med alderen er der faldet en hel del fra, men efter at hun er begyndt at bruge RevitaLash er der rigtig kommet gang i væksten igen, og hendes vipper er mørkere og fyldigere end nogensinde. 

Jeg ville ønske jeg kunne vise jer et “før” billede, men det kan jeg af gode grunde ikke, eftersom min mor hapsede mit øjenvippeserum, uden at jeg vidste det. Nu har jeg dog sørget for fotodokumentation af vippernes tilstand lige nu, og hvis hun fortsætter med at anvende RevitaLash, så kan jeg vise jer et billede om nogle måneder igen, og vi kan se, om vipperne er blevet endnu vildere.


I Danmark kan du købe RevitaLash hos Med24.dk (ad-link), som er en dansk webshop, der er kendt for sin gode service og rådgivning. Med24.dk har både kostvejledere, materialister og farmakonomer ansat til at svare på alle de spørgsmål du måtte have.


Jeg købte RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner hos Klinik Skou (Østergade 16, 4.sal 1100 København K) . RevitaLash blev udviklet af Dr. Michael Brinkenhoff, som gerne ville hjælpe sin hustru med at føle sig smuk under hendes kamp mod brystkræft. I kan læse hele historien om produktet på RevitaLash’s website.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.