fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Seoul: Din Tai Fung i Myeong-dong

Din Tai Fung i Myeong-dong, Seoul

AC og jeg har en svaghed for xiao long bao (soup dumplings) i almindelighed og Din Tai Fung i særdeleshed. Det var AC der introducerede mig til begge dele, da vi var i Los Angeles sammen i 2013, og siden da har vi spist på Din Tai Fung i Hong Kong, Bangkok og Dubai. Er der en Din Tai Fung, så kan I være sikre på, at der også er en AC og en Sanne. Der er 4 Din Tai Fung-restauranter i Seoul, og da vi fandt ud af, at den ene lå mindre end 5 minutters gang fra vores hotel, var det selvfølgelig der, vi skulle spise frokost.

Selvom konceptet skulle være ens på alle restauranterne, så er der uden tvivl forskel på smagen blandt de individuelle restauranter. Jeg kan bedst lidt Din Tai Fung i Hong Kong og Singapore, men jeg synes også at DTF i Dubai gør det ret godt, med tanke på at man der må klare sig uden svinekød.

Din Tai Fung i Myeongdong var bestemt heller ikke dårlig, men der var et eller andet ved dumpling-skindet, som jeg studsede lidt over. Det var lidt sejere og ikke helt så delikat, som jeg synes, at det ellers plejer at være. Derudover var det lidt synd at saucen blev serveret færdigblandet uden mulighed for selv at justere på smagen. Jeg kan nemlig bedst lide min sauce med lidt mere soja og lidt mindre eddike, end hvad DTF anbefaler.

Din Tai Fung i Myeongdong er også den første DTF jeg har besøgt, hvor der ikke har været nogen kø udenfor, og selve restauranten var også næsten tom. Det skal jeg dog ikke klage over, for det betød bare, at vi fik vores dumplings i løbet af nul komma fem.

PS: Har I set på billedet nedenfor, hvor de har placeret Dubai på kortet over DTF-restauranterne?

Mit blogindlæg om da AC og jeg spiste på Din Tai Fung i Central World i Bangkok >>

Læs mere on Seoul på min Seoul Blog

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.