fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Seoul: Natteliv i Itaewon – Barer og natklubber

Glam, Itaewon Natteliv i Seoul
Glam

Itaewon har altid været et populært sted for expats at gå i byen, men området har tidligere haft et lidt blakket rygte blandt koreanerne. Da jeg var på praktikophold Seoul tilbage i 2005, kan jeg huske, at min chef kiggede ret underligt på mig, da jeg sagde, at jeg havde været i byen i Itaewon en af weekenderne, for det var efter hans mening helt sikkert ikke et sted for pæne piger.

Itaewon er dog godt i gang med at ryste sit image som sleazy kødmarked af sig, og i dag er området primært kendt for sine hippe caféer og trendy barer. Det er stadigvæk populært blandt expats, men i dag ser man faktisk flere koreanere end udlændinge på klubberne og barerne i Itaewon.

Men mindre man skal på pub eller en af de mere afslappede natlubber, så klæder man sig rigtig pænt på, når man går i byen. Natklubberne i Seoul er berygtet for at diskriminere være meget kræsne med at udvælge sine gæster, og der kan være 117 grunde til at man ikke kommer ind. Nationalitet og udseende er mindst ligeså typiske årsager som alder eller påklædning, og specielt for mænd kan det være lidt af en udfordring at navigere de forskellige klubbers door policies. Kvinder har det lidt enklere, og jeg har selv aldrig haft problemer med at komme ind. Dog skal man være opmærksom på at rigtig mange klubber og barer med et yngre klientel har en øvre aldersgrænse på 30 år, så i Korea kan man faktisk risikere at blive afvist i døren, fordi man er for gammel.

Man betaler for det meste entré på natklubberne, og entréprisen inkluderer en drink eller to.

Her er nogle af de barer og natklubber jeg kiggede forbi, da jeg var i Seoul tidligere i år:

Prost og Glam

Min nye yndlingsbar i Seoul. Faktisk består Prost af flere forskellige barer inklusive en pop-up craftbeer-bar lige ved indgangen. Prost er egentlig en pub, men klientellet er alle de unge og hippe koreanere.

På etagen ovenpå Prost ligger Glam. Prost og Glam er faktisk to forskellige barer, og jeg mener, at vi betalte entré for at komme derop, men jeg er ikke sikker, for det var sent, og vi havde drukket koreanske øl. Glam er mere upscale end Prost, og man ser flere champagneflasker og VIP-borde men også en lidt ældre crowd.

Prost and Glam, 26 Itaewon-ro 27ga-gil, Itaewon 1(il)-dong, Yongsan-gu, Seoul

Prost Facebook page

Glam Facebook page

Gecko’s Terrace

Her plejede jeg at hænge, da jeg var i praktik i Seoul tilbage i 2005, og dengang var stedet en rigtig expat-darling. Der var altid fyldt, både indendørs og udendørs, så jeg havde glædet mig til et gensyn. Gecko’s Terrace var dog en sølle skygge af sig selv, da vi var der, men det kan være fordi, at det var Seollal, for ifølge Pias koreanske ven Steve plejer Gecko’s Terrace stadigvæk at være helt ok i weekenderne.

Gecko’s Terrace, 128-5 Itaewon 1(il)-dong, Yongsan-gu, Seoul, South Korea

Fountain

Halvt udendørs, halvt indendørs natklub i noget, der ligner en smuk gammel villa.  Det virkede som om alle i Itaewon kiggede forbi den aften, for der var fuldstændigt proppet. Fountain er helt sikkert en af de hotteste natklubber i Itaewon lige nu.

The Fountain, 116-6 Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul, South Korea

Club UN

En anden gammel favorit. Det plejede at være lidt af et kødmarked, og det er det vist stadigvæk, men musikken var ok, og har man hang til provinsdiskoteker og billige drinks, så er Club UN helt sikkert et besøg værd.

Club UN, 127-2 Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul

Boom Bar

Boom Bar er en upscale hiphop lounge bar, og jeg kan uden tvivl se potentialet i konceptet. Desværre var der ikke nok mennesker til at den ellers lille og intime lounge for alvor kom i gang, da vi var der, men musikken var super (hvis man kan lide hiphop).

Boom Bar, 737-37 Hannam-dong, Yongsan-gu, Seoul, South Korea

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.