fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Seoul: Hej Myeong-dong!

Myeong-Dong  Seoul

Jeg fløj fra Bali via Kuala Lumpur til Seoul, og da jeg havde 3 timers ventetid i Kuala Lumpur, gik jeg op i loungen, som jeg har adgang til med mit Visa-kort, for at slappe af og blogge lidt. 

Lige inden midnat blev alt lyset slukket, men jeg tænkte at det nok var fordi at de ville give folk mulighed for at sove, så jeg skrev mit blogindlæg færdig og drak min te, før jeg pakkede mine ting sammen for at gå til gaten. Det viste sig dog, at loungen var lukket og personalet var gået hjem! Heldigvis kunne døren låses op indefra, men jeg synes sgu det er dårlig stil, at personalet ikke lige tjekkede, om der var folk tilbage i loungen inden de lukkede og slukkede.

Da jeg kom til Seoul, troede jeg at AC ville lande samme dag som mig, så jeg havde sat mig til at vente på hende ude i lufthavnen, da et nærmere kig på vores WhatsApp konversation afslørede, at hun først ankom dagen efter. Jeg tog derfor selv ind til Seoul og checkede ind på hotellet, som ligger lige ved den store shoppinggade i Myeong-dong.

Myeong-dong plejede at være der, hvor alle Seouls unge fashionistaer hang ud, men de seneste år er det mest turister fra andre steder i Asien, som man ser gå shop-amok i områdets butikker. Kina har i lang tid været leverandør af de største turiststrømme til Korea, men på grund af politiske uoverensstemmelser boykotter Kina for tiden Korea som rejsemål.

Koreanerne er lidt ambivalente i forhold til dette, for samtidig som de kinesiske turister lægger rigtig mange penge i landet, så har de også et ret dårligt rygte, og mange koreanere har været lidt trætte af, hvordan kineserne har invaderet mange af de mest populære koreanske turistmål, som fx Jeju Island nede sydpå. Det problem har de ikke nu for tiden, men til gengæld står de med en masse overkapacitet i turistindustrien, som gør det rigtig billigt at besøge Korea lige nu.

Når AC kommer har vi en overnatning i Seoul før vi skal til Pyeongtaek, hvor vi er inviteret til bryllup hos min koreanske veninde fra Dubai, Shinae’s, bror. Derefter skal vi besøge Gwangju, som er den by, hvor jeg er født, før vi tager til Jeju Island og derfra tilbage til Seoul.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.