fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Sheldrick Wildlife Trust – Et elefantbørnehjem i Nairobi

The Elephant Nursery at the Sheldrick Wildlife Trust in Nairobi

Jeg besøgte Kenya tilbage i 2012 og dette er et indlæg fra min gamle blog

Inden vi kørte til Elementaita Nakuru, var vi forbi Sheldrick Wildlife Trust Elefant Nursery som ligger inde i Nairobi National Park og er et slags børnehjem for forældreløse elefanter.

På elefantbørnehjemmet får de små elefanter et sikkert sted at være indtil de er store nok til at blive sluppet ud i det fri igen. Eftersom de på et tidspunkt skal klare sig selv ude i den vilde natur, er det vigtigt, at elefanterne ikke bliver alt for vant til mennesker. Det er derfor kun muligt at besøge elefantbørnehaven mellem 11-12, hvor elefanterne bliver fodret med sutteflasker størrelse Dumbo.  

Da elefanterne skal kunne klare sig selv på et tidspunkt, er det vigtigt, at de ikke bliver alt for vant til menneskeligt selskab, og derfor er der også kun åbent for besøgere på stedet mellem kl.11.00 og kl. 12.00, hvor man blandt andet kan se, hvordan elefantungerne bliver fordret med sutteflasker i størrelse Dumbo. Mælkeerstatningen, som er udviklet af Daphne Sheldrick, indeholder store mængder kokosolie, da dette viste sig at minde mest om det naturlige fedt, der er i elefantmælk.

Daphne og David Sheldrick arbejdede i over 25 år med dyrebeskyttelse og de er blandt andet kendt for deres arbejde med Tsavo East National Park, som i dag er den største nationalpark i Kenya. Efter at David døde, fortsatte Daphne parrets arbejde i Nairobi National Park, og i 1977 blev Sheldrick Wildlife Trust grundlagt. I dag driver fonden flere forskellige projekter rundt omkring i Kenya med formålet at beskytte vilde dyr.

Elefantbørnehjemmet er et rigtig fint og etisk drevet projekt, som jeg virkelig kan anbefale at man besøger, hvis man er i Nairobi.

Læs mere om Sheldrick Wildlife Trust på deres website >>

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.