fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Singapore: Ah Tai – Lige så god som Tian Tian?

Tian Tian skulle efter sigende være et af de bedste steder at spise Hainanese chicken rice i Singapore, så selvom det øsede ned, og selvom jeg ikke havde nogen paraply, besluttede jeg mig for at aflægge Tian Tian et besøg på min sidste aften i Singapore.

Tian Tian ligger inde i Maxwell Food Centre som var ret langt fra mit hotel, så tror I jeg var skuffet, da det viste sig, at Tian Tian var lukket den dag?

Heldigvis tog det ikke lang tid, før jeg spottede Ah Tai, som var en anden chicken rice-restaurant, der også lå lunt i toppen af min liste. Kokken hos Ah Tai (som for øvrigt hedder Hr. Tai), plejede at være kok hos Tian Tian, men han blev uvenner med ledelsen og sagde op (eller blev fyret?) og åbnede i stedet sin egen chicken rice-bod i samme food centre som Tian Tian. Den chicken rice man får hos Ah Tai skulle derfor være næsten identisk med det, der serveres hos Tian Tian, og på det tidspunkt var det godt nok til mig, så jeg skyndte mig over for at bestille en portion.

Jeg var kun i Singapore nogle dage, men jeg fik spist masser af chicken rice, og alt smagte enormt godt. Hvis man laver den samme ret dag ud og dag ind, som det jo ofte er tilfældet hos de små boder, så kan man nok heller ikke undgå at blive rigtig god til at lave den ret. Ah Tai var dog noget helt exceptionelt.

Kyllingen hos Ah Tai, var supersaftig og risene så loaded med kyllingesmag, at jeg med det samme fortrød, al den sojasauce, som jeg havde hældt på toppen af det hele. Ideelt set skulle risene nok have været spist uden anden forurening end den tilhørende chilisauce, men selv halvt druknet i soja, så var dette den bedste Singapore Hainanese Chicken Rice, jeg nogensinde har smagt


Ah Tai, 1 Kadayanallur St, #01 -07 Maxwell Food Center, Singapore

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.